the scene > demoscene

fr-055: 828 / farbrausch

<< < (3/3)

ref:
wild demo'ya (genellikle sıradan kısafilmler.. Youtube'de dolu var) demo diyoruz da buna niye demeyelim?

deneysel demo işte... Teknik bir engel aşılmaya çalışmamışlar. Çünkü bugünün teknik engelleri "kimin parası varsa" şeklinde aşılıyor.

Favori demom olması gerekmiyor, pouette izleyip demo dediğim bundan çok daha garip demolar var, bu sadece daha derli toplu. Yine de thumb up.

Decipher:
valla izledim ve açıkçası pek beğenemedim. bir kaç arkadaşla da uzun uzun tartıştık gerçi demoyu ama kesinlikle "hoş" diyebileceğim bir çalışma değil, müzik rezildi tek kelimeyle atmosferin içine "sıçtı". sahneler de slow'du pek hoşuma gitmedi. evet ama .the .popular .demo bence daha fazla scene spirit taşıyan bir çalışmaydı. bakıyorum çoğu kimse scene spirit hede hödö demiş de o elemanlar 1995 falan izlememiş sanırım spirit nedir, yakalayan insanı nasıl ağlatır 1995 çok süper şekilde kanıtlıyor :) ve farbrausch'un genel kalitesine gelirsek, tartışmasız demo kasan bir gruptan çok sanatsal anlamda başarılı bir gruplar şu anda fakat her zaman için sanat ve scene dendiğinde aklıma fr değil de ASD gelir :)

PE&OAS:
bende dec1pher'a katiliyorum muzik konusunda, pek begenmedim acikcasi, yorumlari okuyunca kewlers'in `a significant deformation near the cranium` tadinda birsey cikacagini ummustum... hayal kirikligina ugradim, hala en sevdigim demo yine a significant deformation near the cranium pc uzerinde...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git