the scene > nightshift

Nightshift 2007 C64 Invitation

<< < (2/3) > >>

vigo:
her zaman arkamda ( ne kadar ex-bronx da olsa ) bir bronx member ı gibi, bir kardeş gibi duran tüm glance üyelerine, özellikle bu introda ve nightshift için bana / bize destek olan ; skate, endo, hydrogen, datura kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

hyper:
Hydrogen, Skate, Endo, Datura.. hepinize çok teşekkürler,
ellerinize sağlık.

skate:
@tesla: hydrogen senin bahsettiğin tren istasyonu ve araca binen adamların animasyonlarını da yapmıştı aslında. ancak invitation zaten yeterince gecikmiş olduğu için olabilecek en basit haliyle bir an önce bitirip yayınladık. yoksa invitation'ı partide bitirmemiz falan gerekecekti :)

Hydrogen:
Selam.
Guzel dusuncelerini bildiren herkese tesekkurler.
Stranger: Sagolasin. Nightshift'e gel sana mod dinleteyim:)
Nightlord: Utandiriyorsun beni:) Tesekkur ederim. Valla NL, sen yorum yazmadan birakmiyorum webi falan check etmeyi:)
Ragnor: Sagol, insallah:) Ama Nightshift'e bir beklentiye girmeyelim:)
Tesla: Vallaha da yaptim billaha da:) heheh zaten skate soylemis.
Vigo: Duygulandirdin beni Vigo. Ne demek. Ne zaman istersen.
Hyper: Senin tasarimin guzeldi, ilham vericiydi. Keske daha cok ogeyi kullanabilseydik.
-----------
Intro ile ilgili cok guzel fikirlerimiz vardi, ancak bir cok aksaklik cikti ve iptal etmek zorunda kaldik. Skate'in son gayreti ile partinin 1 hafta oncesine yetistirebildik invitationu. Umarim bu davetiye bir kac c64 projesinin emaille de olsa katilimini saglar

Wisdom'a ozel olarak tesekkur ediyorum. Muzikle ilgili cok guzel onerilerde bulundu. En son sesler uzerine cok guzel ince ayarlamalar yapti. Parcanin diger Hydrogen muziklerinden daha zengin sound etmesinin ve seslerin daha temiz olmasin sebebi Wisdom'dir. Ayricalikli bir scenerim bu acidan:)

skate:
Hatta size şöyle bir preview aşaması gönderebilirim. Renkler hatalı olabilir emin değilim. Bu böyle kayarak gelecekti tren yavaşlarken, sonra ekranın ortasında durduğunda bu animasyon gösterilecekti. Sonra tren tekrar hareket edecekti falan...

http://www.akaydin.com/misc_files/station.zip

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git