the scene > nightshift
Nightshift 2007 - Tesekkur
datura:
Çok güzel bir party daha geride kaldı; başta vigo & hyper olmak üzere organizator arkadaşlara, yardımları dokunan herkese çok teşekkürler
PE&OAS:
güzel, zevkli bir parti oldu. katılmış ve organize etmiş olan herkese teşekkürler...
ref:
--- Alıntı yapılan: CaiSSoN;12702 ---valla siteden çekebilirsin ref...
ben emdim hepsini
seyretcem birazdan
--- Alıntı sonu ---
Hay yahu. Sabahtan beri 100 kere girdim kontrol ettim, sol taraftaki menü ye eklenecek diye bekliyorum.. Niye öyle bir beklentiye girdim ki acaba... neyse kısa kesip download'a başlıyım..
Partinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler :D
nightlord:
bu son mesajlardan sonra Nightlord ref ile arda'nin ayni kisi oldugunu gec de olsa yeni anlar... olsundur :)
endo:
--- Alıntı yapılan: drey;12693 ---Hydrogen'in bana hep zevkle bahsettiği bu demoscene partilerine ve demoscene'e ilk girişim Nightshift '07 ile olduğu için bu partinin benim için yeri ayrı bi büyük olmuştur. Organizasyonda emeği geçen tüm yüce scenerlara teşekkürler.
Yalnız şunu eklemeden geçemicem, hakkında bu kadar yazılıp çizildikten sonra Hydrogen, Datura ve Endo üçlüsünden bi BUGBOMBER semineri bekliyodum ne yalan söliim :D
--- Alıntı sonu ---
ya sormayin, aslinda vigo ile de konusup kararlastirmistik, dev ekranda hydrogen-datura-ben ucumuz kapisacaktik, insanlar dogal ortamlarinda bu savasa tanik olacaklardi. ama maalesef vakit yetmedi, vigonun seminerine bile vakit kalmadi, konser felan derken saat cok gec oldu..
ilk firsatta (7d7?) bir canli bugbomber turnuvasi olacaktir ama.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git