the scene > nightshift
Nightshift 2007 - Tesekkur
vigo:
ya ref, baba! sen ne süper bi insanmışsın ya... iyiki geldin partiye, seninle tanıştık süper mutlu oldum... senin gibi güzel insanların sayısı inşallah her geçen gün artar... bu arada file lar
http://ftp://ftp.untergrund.net/users/nightshift/2007/
adresinde
GnoStiC:
bu arada retromax demosunun bitis muzigini tekil olarak bir player ile dinleyin.. demoda kanal problemi nedeniyle gitar kanali gume gitmis, yeni farkettim..
(hdd'mi kurtarirsam, fix rls ederiz sanirim)
hyper:
--- Alıntı yapılan: vigo;12713 ---ya ref, baba! sen ne süper bi insanmışsın ya... iyiki geldin partiye, seninle tanıştık süper mutlu oldum... senin gibi güzel insanların sayısı inşallah her geçen gün artar...
--- Alıntı sonu ---
hakkaten ya
" - arda tut kamerayı..
- arda çekiyosun dimi abi...
- arda kaset değiştir..
- arda şu, arda bu.."
valla organizator gibi çalıştı adam partide
çok teşekkürler "ref"
GnoStiC:
evet ref sagolasin.. cektiklerimden montajda 10dklik guzel birsey cikacak dedi, heyecanla bekliyorum valla..
"-arda cekiyon di mi abi?"
"-arda bak simdi sunuda cekermisin?"
"-arda misirda bir tanri?"
---
dedikodular:
party'de bakkada/demodojo'nun anes'i koseye cektigi ve onunla konustugu soyleniyor.. neler konustular bilemiyoruz ama anes'in pouet'teki avatari demodojo logosu olmus :P
check this out demosundaki interference efektinin, anes'in "first intro"suna ithafen coderlar arasi greetz amacli eklendigi soyleniyor.
---
iddia sonuclari:
skate'in $ahitliginde vigo ile girdigimiz donutuna iddiayi kazandim. vigooooo, donut isterim! :}
[SIZE=-1]$bfe001 vs [/SIZE][SIZE=-1]$bfec01[/SIZE]
tesla:
@Gnostic : aldığım dosyalarda sorun yok, teşekkürler. Hdd bozulması da kötü olmuş :( , hallolur inşallah.
Öncelikle tüm organizatörlere ve katılımcılara teşekkürler. Smart'a da çok teşekkürler. şapka giymeyi çok severim, Gp2x şapkamı giyerek her daim reklamınızı yapacağım :)
Bu böyle kısa bir mesaj oldu, uzun olanı daha sonraya inşallah. Zira bizim tren rötar yaptı yolculuk 15 saat sürdü. Daha yeni yeni kendimize geliyoruz :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git