the scene > nightshift
Nightshift 2007 - Tesekkur
skate:
@tesla: geçmiş olsun. otobüsle gitseniz artık 3.5-4 saat sürüyor. yazık olmuş.
@gnostic: walla ben bilmem, ben yalancı şahidim :) bu arada endo'ya sormuştum ve o adresleri söylemişti bana. yani bu mesaj atılmadan önce iddiayı kazananı biliyordum :) aslında boarddan klavye sökülüp ufak bir donanımsal trickle mouse bağlayacak olursak vigo da haklı çıkabilir gerçi ;)
endo:
--- Alıntı yapılan: vigo;12713 ---ya ref, baba! sen ne süper bi insanmışsın ya... iyiki geldin partiye, seninle tanıştık süper mutlu oldum... senin gibi güzel insanların sayısı inşallah her geçen gün artar...
--- Alıntı sonu ---
walla 100% katiliyorum. ben, t-shirt giymeyi unutmus bi organizator sandim arda'yi :p
ayrica cok kisa sohbet etsek de super bi insan oldugunu hemen anladim :cool:
:)
anesthetic:
@tesla, @skate: aslında kamera filan getirseydik kısa film çekerdik. birbiriyle son derece farklı hayatların yolda kalan anadolu ekspresi yüzünden kesişmesi şeklinde sanatsal bi kurgu da eklerdik. ya da bu kısmı parti reporta aktaralım sadece daha iyi :)
@gnostic: hehe parti sonrası son belgeleri de imzalamak için bakkadayla taksiyle ayrılıp ofisine gittik hatta. ödeme koşullarındaki bir iki pürüzü de halledersek bir dahaki sezon demodojo formasıyla partilerde boy gösterebilirim :p
hyper:
@gnostic: abi gecmis olsun insallah kurtarırsın hdd yi, zira ne arasak cıkıyordu o hdd den.
@tesla, anesthetic (ve kalan başka tren mağduru arkadaşlar) : gecmis olsun... bilirim o tren rotarlarını, feci sarsar insanı.
ya bu arada teşekkür edilmesi gereken diğer bir isim de "ragnor"dur.. parti öncesi son hazırlıklarda yardımları için ona da çok teşekkürler.
(evdeki damlataş mağarası durumu yüzünden kafam yerinde değil aklıma geldikçe teşekkür yazıyorum kusura bakmayın)
skate:
@hyper: sana da geçmiş olsun kardeşim. son zamanlarda bayaa bir kara bulutlar geziniyor senin de tepende. inşallah o bulutları demo efekti olarak görürüz de demo bitince dağılır giderler ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git