the scene > nightshift

Nightshift 2007 - Tesekkur

<< < (2/9) > >>

drey:
Hydrogen'in bana hep zevkle bahsettiği bu demoscene partilerine ve demoscene'e ilk girişim Nightshift '07 ile olduğu için bu partinin benim için yeri ayrı bi büyük olmuştur. Organizasyonda emeği geçen tüm yüce scenerlara teşekkürler.

Yalnız şunu eklemeden geçemicem, hakkında bu kadar yazılıp çizildikten sonra Hydrogen, Datura ve Endo üçlüsünden bi BUGBOMBER semineri bekliyodum ne yalan söliim :D

stranger:
Ozel te$ekkurler:
Vigo & Hyper: Mukemmel organizasyon ve tum emekleri icin...
Endo & Skate: Yogun tempolarina ragmen tum sorularima saatlerce en ince detayina kadar aciklama getirme inceliginde bulunduklari icin...
Gnostic (MS!): Turbulanslarda beni sakinle$tirdigi :) ve yolculugu surekli gulerek gecirmemize neden oldugu icin..Yol arkada$im benim...(domatizzz desem anLarsIn herhalde eheheh)
Hydrogen: Guzel sohbeti ve ust kattaki sira arkada$ligi icin...AyrIca her ne kadar almayI unutsamda madness logolari icin...
Cassion: Crack sohbetleri ve olum makinasini kirarak beni meraktan kurtardigi icin :)
Nightlord: Detayli tutoriallari ile seneler sonra c64 'un ba$Ina ilk gunku kadar heyecanla oturmami sagladigi icin...
Veee partinin yILdIzLarI DEMODOJO... Partiyi $enlik havasIna soktuklari icin...

Ayrica burada saymanin guc olacagi onlarca ki$iye de o super ortamIn olu$masIna katkI sagLadIkLarI icin....

CaiSSoN:

--- Alıntı yapılan: stranger;12698 ---Ozel te$ekkurler:
Cassion: Crack sohbetleri ve olum trenini kirarak beni meraktan kurtardigi icin :)

--- Alıntı sonu ---

Valla kardeşim daha halen tam bitmedi, uyuz oldum burda. oyun başı tamam ama hakların bitince bidaha şifre soruyo, diski parçalicam nerdeyse... :)

bu arada ben doğrudürüst hiç kod yazmamıştım, belki bu gazla bakarsınız inceden tutunurum biyerlere. Nasılsa nightlord kardeşimin tutorial'ları tutmaya yeter de artar :)

ref:
Yahu, partide yarışan ürünleri nezaman download edebileceğiz?

Sabırsızlık ediyorum biliyorum ama insanların o andaki surat ifadelerini kaydetmek amacıyla demoları izleyemedim ağız tadıyla. Bidaha kamera getirmiycem hiçbir partiye :)

CaiSSoN:

--- Alıntı yapılan: ref;12701 ---Yahu, partide yarışan ürünleri nezaman download edebileceğiz?

Sabırsızlık ediyorum biliyorum ama insanların o andaki surat ifadelerini kaydetmek amacıyla demoları izleyemedim ağız tadıyla. Bidaha kamera getirmiycem hiçbir partiye :)
--- Alıntı sonu ---

valla siteden çekebilirsin ref...

ben emdim hepsini
seyretcem birazdan

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git