the scene > music

demodojo first music by Drey

<< < (4/7) > >>

Hydrogen:
Nightlord, super bir review olmus. Ellerine saglik. Boyle bir reviewi yazmak icin harcadigin zamana degmis, çok keyifle okudum.
Ben gene ayni seyi ekleyebilecegim. Gene dinliyorum muzigi. Ya bu ne huzun. Yogun, insanı oradan oraya götüren. Demo da bitince öyle bir şey olacak, umut ediyorum:) Sitede olan - pouet'e de upload edilen versiyon eksik bir versiyon belirteyim. Bir efekt eksik ve siyah ekran devam ediyor.

-Neyse konumuz müzik, demoya, release olduğunda ayrı bir yerde yelken açalım:)

kasa-demo:
müzik anlatmakla ne kadar olur bilemem de
bir kişi attach edip koymamış dosyayı

drey:
@kasa-demo:
Hocam aşağıda verdiğim linkten müziği dinleyebilirsin. En üst sırada "demodojo first soun..." diye geçiyor.

http://www.myspace.com/diril

Accık reklam gibi oldu, pardon :)

Ragnor:
Çok gizli yerlerde saklamadı kimse bu parçayı. Nightshift sitesinde diğer ürünlerle beraber, sanırım demodojo'nun first adlı demosunun paketinde olması lazım.

kasa-demo:
meydanda olsun daha iyi buradan indirebilsek şimdiye tekrar tekrar dinlerdik

dünya çapında iş olmuş tebrikler

bana kalırsa harp ile geçişte biraz oynanmalı biraz süresi uzatılmalı
geçiş parçayı ikiye bölüyor gibi

belki bir de hızı girişte biraz daha artılırsa veya belki bazı kanallar yükseltilirse parçanın vereceği enerji daha da yükselebilir
girişte yaylıların kanalı örneğin
veya ikinci kısımda belki de baslar yükseltilebilir

sayfada indirme linki yoktu o oynatıcı da geriye almıyor 4 kere dinledim şimdilik dinleyici olarak yorumum bu

bağlantı dışında bence çok iyi dünya çapında iş beste çok güzel tekrar tebrikler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git