the scene > music

demodojo first music by Drey

<< < (5/7) > >>

CaiSSoN:

--- Alıntı yapılan: skate;12823
@caisson: olm senin kafanda biriken riffler Pantera ve Metallica riffleri değil miydi lan? :D[/quote ---
yuuuh :) e tamam onlar da var ama onun dışında var 3-5 melodi...
eheheh. ayrıca belli olmaz belki 7d7'de freestyle music compo'ya o rifflerle bişiler yaparım.... :D
--- Alıntı sonu ---

datura:
Drey'i gerçekten bomba gibi müziği için ben de tebrik ediyorum; Nightlord da böyle bir müziğe yakışacak harikulade bir review yazmış, 2 defa okudum çok hoştu:)

Yahu Drey sen neredeydin bu kadar zamandır, demekten kendimi alamıyorum. Partiye geldiğimde kapıda karşılaştım, içeride bekleyen bombadan bihaber şekilde uzun süredir görüşemediğimiz için ayaküstü sohbet etmekle yetindik. Sonra mekana girdim, partiydi aktiviteydi vs derken compolar başladı müziği dinledik bir güzel.. ne güzel dedim.. sonra unuttum, aslında unuttuğumu sanmışım. Aradan geçen günlerde meğer müziği hazmediyormuşum. Aslında kafamda hep bu melodi varmış da ben farkında değilmişim. şimdi yazılanlar üzerine müziği tekrar dinleyince bütün detayları farkedebildim, bu parça oldukça güzel değil, gerçekten harika olmuş dört dörtlük mü denir, yıldızlı pekiyi mi artık ben bişey demeyim.

Aklıma gelen şu oldu sadece: Demodojo'ya çok iş düşüyor, Drey'in müzikleri taşıyabilecek demolar yapmak kolay iş değil çünkü. Umarım görsellik, konu, müzik ve teknik anlamda harika demolar görürüz demodojo'dan. Açıkcası çok hızlı bir giriş oldu bu.. ama iyi bişey tabii :)

Tekrar tebrikler, Emir ellerine sağlık

skate:
Birşey değil. Ha ne... Pardon :p

Skate hala isimdaşına (adaş da denir zaman zaman) alışmaya çalışmaktadır...

Bakkada:
Nerdeyse iki sene gecti Scene ile ilgilenmeye basladigimdan beri , iki senenin sonunda o kadar guzel seyler olduki ben ve grubum adina su an acaip satisfaction modundayim ....

skate:

--- Alıntı yapılan: Bakkada;13075 ---Nerdeyse iki sene gecti Scene ile ilgilenmeye basladigimdan beri , iki senenin sonunda o kadar guzel seyler olduki ben ve grubum adina su an acaip satisfaction modundayim ....
--- Alıntı sonu ---
Ne demek istediğini çok iyi anlasam da bence şu anda kendinizi diken üstünde hissetseniz üretim açısından daha faydalı olacaktır. Ayrıca 7D7'deki rakiplerinizi düşünecek olursanız kendinizi diken üstünden çok topun ağzında hissetseniz daha bile iyi olur. :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git