the scene > nightshift

Nightshift 2008 - "We still have hope"

<< < (5/9) > >>

kasa-demo:
vigo sen öyle diyorsun da
bir yandan da yeni partiler düzenlensin diyorsun
sana uymayabilir
ancak bakarsın yeni parti düzenleyen çıkarsa o da bu şekilde düzenler

bu arada vip bileti konusunda ısrar ediyorum
vip bilet alan ekstradan bir şeyler alır
bilete biraz fazla para verip
hatıra olarak bir şeyler edinir koleksiyon yapar insanlar
hem biletler önceden ayırtılacağından kaç adet yapılıp satılır başından belli olur

skate:

--- Alıntı ---ancak bakarsın yeni parti düzenleyen çıkarsa o da bu şekilde düzenler

--- Alıntı sonu ---
kasa-demo, şimdi burada ince bir çizgi var. scene ve scene partileri bizim keşfimiz olan şeyler değil. bu işin dünyada genellemeler üzerinden türemiş belirli standartları var. dolayısıyla bir scene partisine her istenilen şey eklenemeyebilir. ama işin ilginç tarafı "eklenebilir de". şimdi durumu biraz açiim.

bence bir scene partisinde striptiz şov çok abes kaçar. hem konuyla alakasız, hem de olayın ruhunu öldürür bence. ama yurt dışında adamlar zaman zaman yapıyorlar. ben seyrettim, çok da fena sayılmazdı ;) ama Türkiye'de böyle birşey yapmayı denesek işin boku çıkar. aynı şekilde yurtdışında sınırsız bira dağıtılıyor birçok partide. bizim partide bir eleman (nicki stranger ile başlıyor :p) partide bana bira verdi, içerken sağımı solumu kolladım. hani ne biliim okul orası sonuçta v.s.

dolayısıyla burdan şu sonuç çıkıyor. farklı kültürlerde farklı tip organizasyonlar yapılabiliyor. Türkiye'de de bakarsın diğer ülkelerde olmayan VIP tutar. ama bana kalırsa scene partilerinde VIP olayı çok ama çok kötü bir fikir. ancak dediğim gibi bana kalırsa striptiz şov da öyle, biranın sınırsız olması da öyle (en azından aramızda Almanlar kadar dayanıklı olmayan kişiler olacağını varsayarsak).

Kıssadan hisse, şu ana kadar parti organize eden kişilerin çok radikal organizasyon değişikliklerine gitmesi gerçekten az ihtimal. Ama yeni çıkacak kişiler kendi fikirlerine göre partiler düzenleyebilirler. Bunun sonucu olarak gamerlarla scenerları bir araya getirmeye çalışan yeni bir organizatör partisinde tek bir scener bile bulamazken, VIP olayını deneyen bir kişi olayı tutturur ve zamanla Türkiye'deki en büyük ve belki de tek scene partisinin organizatörü oluverir. Yani ne olacağı belli olmaz. Sonucu görmemiz için birilerinin denemesi lazım.

Ancak tekrarlıyorum. 7DX ve Nightshift partileri yapısal anlamda çizgisini belirlemiş partilerdir ve bu tür şeylerin bu partilerde gündeme geleceğini sanmıyorum.

kasa-demo:
vip dediysek adamları kral koltuğuna oturtun bir de kafalarına taç takın demedik

biraz daha pahalı bilet karşılığında da örneğin diğer üyelere verilmeyen kaliteli bir t-shirt sweat shirt şapka vs. verilmesi kastımdı
olmadı anahtarlık verirsin
zaten bunları alan insanlar bunları hatıra diye destek olsun diye alacak anahtarlık kalem diye almayacak
böyle bir durum da ruha falan da aykırı olmaz kanaatindeyim

ikincisi bilmiyorum çok mu değişik bir izlenim bıraktım
ben yurtdışı partilerde hiç bulunmadım
ancak burayı o partileri bildiğimden buldum
partiler hakkında bir sitede okurken Türkiye'de de böyle bir parti olduğunu öğrendim
aradım siteyi de öyle buldum
peki partiye hiç geldin mi diye sor gelmedim denk gelmedi çok da zaruri değil zaruri olsa halen irc veya forum yoluyla konuşacağımıza
webcam ile konferans yapardık

puNky:
scene içinde kişiye özel ayrıcalıklar olamaz bence (istisnalar hariç).

skate:
zaten olsa da her halikarda "sözde VIP" olacak. demo gösterimi sırasında özel yer ayıracak değiliz elbette ki :) bu yüzden VIP lafı yerine oturmuyor. girişte daha çok para verip 3-5 eşantiyon almak VIP olmuyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git