the scene > nightshift
Nightshift 2008 - "We still have hope"
anesthetic:
kızlardan para alınabilir özgünlük olsun diye, parti masraflarını bi nebze karşılar hiç olmazsa :p
tURbO:
Yaa senede bir yapilan bir parti icin 20 YTL cok bir para degil diye dusunuyorum. Ogrenci adam icin cok filan diyenler icinde su aydan itibaren ayde 2 YTL kenara atsa ve unutsa o para cikar bile.
Vigo yu bu kadar olumsuzluklardan dolayi tekrar parti yapma fikrinden dolayi kutluyorum. seneye belki gorusuruz diyorum..
skate:
--- Alıntı yapılan: kasa-demo;13050 ---bu defa da eşantiyon kalem kağıt yok mu diyebilirler belli mi olur
--- Alıntı sonu ---
7D6 bedavaydı, üzerine eşantiyon GP2X şapkası, stickerlar falan dağıttık. Compo ödülleri olarak da 2 adet GP2X, 2 adet 4 GB RiData SD Kart ve 4 adet Formula F1 bileti verdik. Kimse hatırlamıyor gibi gözüküyor ne yazık ki.
Kısacası "eşantiyon kağıt kalem" ve fazlası da vardı, bu sene de olacak.
7D7 en erken Eylül ayında yapılacak. Ancak duruma göre Ekim-Aralık arasına da sarkabilir. Henüz kesinleşen birşey yok. Ama Eylül öncesi yapılması imkansız ve gereksiz gözüküyor. Bir sonraki Nightshift ile çok yakın olmaması açısından Eylül-Ekim aylarında yapmaya gayret sarfedeceğiz.
endo:
Buyuksun Vigo! Nightshift partisi 7DX ile birlikte cok buyuk bir boslugu dolduruyor bence. Devami hepimizin en buyuk arzusudur.
Ayrica elimizden gelen tum destegi vermeye her daim haziriz.
skate:
Nightshift sitesiyle ilgili iki ufak tavsiye.
1) Eminim zaten eklenecektir yakın zamanda ancak katılımcı listesi v.s. eksikler var hala
2) 2007'deki partinin son parti olduğu ile ilgili sitem dolu karamsar yazı duruyor aynen sitede. Editlenmesi ya da altına bir not düşülmesi "we still have hope" şeklinde güzel olur.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git