the scene > nightshift

Nightshift 2008 - "We still have hope"

<< < (8/9) > >>

kasa-demo:
ben bir de kısaltmaları karıştırıyorum

7dx
7d6
7d7

7dx derken x herhangi bir nümerik rakam mı oluyor
7d7 dediğiniz nightshift mi ikinci parti mi ne ne karıştı

coze:
Bence insanlarda parti icin bir beklentiyaratilirsa daha cok insanin ilgisini cekebilir. Mesela bu partiye gidemedim, ama orada olup DemoDojo'nun debut'ini gormeyi cok isterdim. Cunku uzun zaman oncesinden konusulan bir konuydu. Bunun gibi olaylar onceden aciklansa, mesela atiyorum, 7Dx icin Glance - Resident c64 compo kapisacaklar, PC'de Bronx yeni demosunu sunacak, GP2X'de bilmemkim yeni bir teknik kullandigi bir demosunu gosterecek, Skate SkateLib ile ilgili bir seminer verip ornek programlar gosterecek, sunum sonunda orada bulunan acemi coder'lar arasi ufak bir skatelib wild composu yapilacak vs gibi insanlari gaza getirecek olaylar, onceden (mumkun oldugu kadar once, bir iki ay) aciklanip insanlarda "lan nightshift bi gelsede Bronx'un demosunu gorsem" seklinde bir beklenti yaratilabilirse bence katilim artabilir. Birde kazanan gruplarin "Making of ..." seklinde yarattiklari eserlerin yaratim surecini ve kullandiklari teknikleri anlatan bir sunum/yazi hazirlamalarinin ilgiyi pompalayabilecegini dusunuyorum.

Bu da benden iki kurus diyerek guzel Turkcemize yeni kaliplar kazandirayim.

ref:

--- Alıntı yapılan: kasa-demo;13076 ---ben bir de kısaltmaları karıştırıyorum
7d7 dediğiniz nightshift mi ikinci parti mi ne ne karıştı
--- Alıntı sonu ---

7dX ayrı bir parti, nightshift ayrı. ıkisinin organizatörleri de ayrı. Birini skate ve arkadaşları, diğerini vigo ve arkadaşları düzenliyorlar. Rakip değiller, kanki partiler bunlar.

7d0 hexadecimal, 2000 decimal demek. Partinin adı buradan geliyor.

7D7 = 2007, 7D6 = 2006 falan. Ama partinin kök adı "7dx". Onun için Nightshift deyince tüm nightshift partileri hatırlanırken, 7dx deyince tüm 7d serisi kastediliyor.

nightshift ayrı, başka bir organizasyon.

kasa-demo:
7d7 2007 mantığını kurmuştum da hexadecimal olarak 2007 olduğunu tahmin etmemiştim
7d7 nightshift 2007 ise nasıl eylülde tekrar olur vs. diye bir an ikisi aynıymış gibi bir izlenim çıkardım ayrıysa sorun yok

bu arada nasıl yapıldı diye bir döküman fena olmayabilir

skate:
bu sene daha süper bir fikrim var "making of"a göre. ama henüz diğer organizatörlerin hepsiyle konuşmadığım için ilan etmiyorum.

ufak da bir düzeltme. 7dx partileri "skate ve arkadaşları"nın düzenlediği bir parti diye nitelendirilemez. ben yalnızca en gevezeleriyim :) partinin isim babası ve hatta fikir babası hydrogen'dir. tüm 7DX partilerinde organizatör olan çekirdek ekip alfabetik sırayla datura, endo, hydrogen ve skate'dir.

Bizlerin dışında;

* Netart bilgisayar sahipleri (Burçin Özpınar, Murat Çakan) ve çalışanları
* Gökhan San (Anne/Stillpsycho)
* Bronx grubu ve Bronx ve Ex-bronx memberları (Vigo, Astron, Spaztica ve yazmayı unuttuklarım)
* Teknoloji TV eski genel müdürü Mehmet Marangoz ve eski genel yayın yönetmeni Muzaffer Bilgen ve diğer Teknoloji TV çalışanları (Yiğit, Cem ve yine unuttuklarım)
* Spritus/Resident (7D5 organizasyon ekibi)
* Bakkada/Demodojo (7D6 organizasyon ekibi)

organizasyonumuza inanılmaz katkı sağlayan başlıca isimler. Dediğim gibi bunu aklımdan yazdım, kesin unuttuğum birçok isim vardır. Diğer organizatör arkadaşlarım lütfen unuttuklarımı tamamlasın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git