the scene > demoscene
Törkiş demosiin
skate:
Gittikçe ümidimi kaybediyorum. Biri beni gaza getirecek bir girişimde bulunsan acilen!!!
Bu arada Analog, Realtime gibi grupları da dirilmeye davet ediyorum PC'de. Stranger, God, Sensei... Aloow :confused:
spaztica:
ancak kişisel iletişimle davet ederek diriltilir; o da zorla güzellik nereye kadar olursa kanaatindeyim.
onlara bakacak ve onlardan motivasyon alacaksak hemen şimdi kapayayım siteyi? başkalarına bakamdan kendin üret, yoluna devam et, katılan olursa katılır zaman içersinde... tabii siteden haberdar edin edebildiklerinizi.
skate:
Spaztica iyi diyosun hoş diyosun da Bronx (ki partyleriyle son birkaç yılın en aktivite sağlayan grubu oldu) bile yeterince aktif değil biliyorsun. Türkiye'de başka grup kalmadıki adam akıllı aktif olsun. Party'nin yine en aktif adamları ya nisbeten az duyulmuş gruplardan katıldı ya da independent... Ben derim ki eski gruplar bir toparlanmaya çalışsınlar, şu az duyulmuş gruplar da direk onların eline versin... Daha sonra eski gruplar kendilerine yediremesin ve onlar da onların eline versin. Sonra şaka maka derken millet birbirine kıl olmaya başlasın. Demolarda, introların scrolllerinde birbirine bok atmaya başlasın ve her zaman özlemini duyduğumuz scene ruhu yeniden yeşersin :)
tesla:
evet ya ne sanssiz bir doneme denk geldim. Keske bu ise 80-90 larda merak salsaydim. ama o zaman beeen theeey anadolu liseleri sinavi calisiyodum yas 12...
simdi ise 2004 kendi capimda kod yazmaya calisiyorum 1 tane release im var o da kendi capinda iste. Bu arada level dergisi olmasa demoscene den hic haberimiz olmadan gocup gidecektik bu diyardan. Grup murup hak getire, zaten adam yok koca muhendislikte tek basimiza cik cik ick, neyse buluruz....
Hadi siz de canlanin yaw biraz da turk demosu izlemek istiyoruz.
bu arada benimki.. tesla' s test page
spritus:
agh!.. gene mi karamsarlIk.
hadi ama yapmayIn. scene'miz ne zaman cok aktif oldu ki? bence ne kadar pasif olsak da negatif $eyler soylememeliyiz. cunku bu, halen aktif olanlarI olumsuz etkiliyo.
ama tabi boyle gitmez. ciddi giri$imler gerekiyor. bence oncelikle adam gibi bir resource site lazIm bize (pouet,ojuice gibi). aktif, pasif tum scenerlarI cagIrIp kaydedilmesini saglayan, bugune kadarki tum stufflara eri$imi saglayan, yeni stufflarIn upload edilip puanlanabildigi, scene'in tarihi ve ilgili tum terimlerin orneklerle acIklandIgI, haftada bir competition'In duzenlendigi saglam bir site..
artIk bu forum da misyonunu tamamlamI$ degil midir? (spazz vurma :) )
evet bence bu.. katIlanlar elini kaldIrsIn.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git