the scene > nightshift
"Check this out" Party Capture
ref:
--- Alıntı yapılan: skate;13037 ---şimdi kontrol ettim, senin capture daha kaliteli olmuş, eline sağlık.
--- Alıntı sonu ---
valla benim capture şöyle, parti sırasında gösterilirken kayda almıştım. Yani aslında capture'ı gnostic yaptı :) makineyi o tutuyor... Sadece kenarlarını crop ettim, bu da tahminen biraz bilginin kesildiği anlamına geliyor. Mp3 yerine konana kadar bu idare eder...
Daha kaliteli capture için GP2X'in tv'outundan alınır cillop olur ozaman.. Ama sonunda kopan alkış onda olur mu? Olmaaaz :)
Heheh, gnos onlar yapacağına sen yap. Tak tak tak ses gliyorsa board cartlamıştır zaten. AL yeni hd, koy eskisinin plakalarını içine :P
Pouet'de olduğundan haberim yoktu :P Neyse bu daha kaliteli olmuş :)
puNky:
--- Alıntı yapılan: kasa-demo;13051 ---iyi de ben bu kurtarma firmalarının o kadar profösyonel olduğunu düşünmüyorum
ne yapacak program ile denemekten başka
en fazla diski söküp aynı marka başka harddiske takar
--- Alıntı sonu ---
yanmış sopayla dövülmüş hdd'lerden bile veri kurtarabileceğini iddia edenler vardı. adamların vardır bir bildikleri elbet bu kadar para istiyorlarsa. tabii burası türkiye, senin dediğin de olabilir.
GnoStiC:
aslinda ctu'dan birileri, marshall/sd-6, abby yada mcgee/ncis felan olacakti ki, 5 dk'da harddiski komple geri getirirlerdi :)
Bakkada:
--- Alıntı yapılan: kasa-demo;13044 ---istiyorlar da sanki elle kendileri programlıyorlar kurtarma yazılımını
o paraya gider lisansını satır alırsın yazılımların
--- Alıntı sonu ---
Case aynimidir bilmem ama 300 dolara havasiz ortamda HDD'yi acip katman katman ayirabilecegin ve okutabilecegin bir labaratuvar alabilir misin bilmiyorum?
Data kurtarmak yazilimi kur datayi kurtar seklinde basit bir islem degil...
Bakkada:
--- Alıntı yapılan: puNky;13053 ---yanmış sopayla dövülmüş hdd'lerden bile veri kurtarabileceğini iddia edenler vardı. adamların vardır bir bildikleri elbet bu kadar para istiyorlarsa. tabii burası türkiye, senin dediğin de olabilir.
--- Alıntı sonu ---
Turkiyede de var o labaratuvarlardan HDD'nin hasarina ore MB'i 1$'a kadar data kurtariyorlar hatta yanmis diskten bile....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git