the scene > demoscene
ruhsuz, pasif tr scenerları size sesleniyorum
endo:
--- Alıntı yapılan: nightlord;13147 ---plazma #4 ha...Harika haber. Simdiden yazilara baslayalim yavas yavas :)
Bu arada forumda yayinlanan bazi yazilar, editorler uygun gorurse plazmada da tekrar yayinlanabilir (plazma#2'de oldugu gibi). Exclusive olarak plazma icin yazilmamis bile olsalar plazma daha cok kisiye ulastigi icin bence sorun olmaz. Sonucta su an pek cok forum postunun maximum 50 - 60 kisiye ulastigini dusunuyorum. Plazma ise daha yuksek sayida download ediliyor (hele hele dergi yaninda verilirse)
Plazmaya hep destek tam destek :)
--- Alıntı sonu ---
kesinlikle katiliyorum, forumda yayinlanan cok guzel yazilar var (ornegin senin ilk partim rehberi gibi) boyle yazilari plazma'ya koymak yazilarin hem dah cok kisiye ulasmasini hem de daha kalici olmasini saglar bence. sonucta 3-4 sene sonra eski postlari acip bakmayabiliriz (ya da o zamanlar yeni yeni scene'e ilgi duyanlar eski forum postlarini okumayabilirler) ama herkes plazmanin eski-yeni tum sayilarini her zaman okuyacaktir.
GnoStiC:
dergiye koymak iyi fikir bencede..
ben arasira kim online listesinden kim napiyor'a bakiyorum, arama motorlarinin bot'lari forumda bir yeri inceliyor oluyor, hemen daliyom bende, cook eski farketmedigim yazilari goruyorum.
plazma 3.5 #best of tr-demoscene.info
gibi ara bir dergi de cikabilir belki?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git