the scene > demoscene
ruhsuz, pasif tr scenerları size sesleniyorum
jimqode:
@ragnor: sen login olup duzelticen onu.
nightlord:
Vigo'nun baslattigi thread'in ruzgarindan yararlanarak ben de hepinizi nightshift'te yayinlanan urunlerin reviewlerini yapmaya davet ediyorum. Pouet'te thumb up verdik ya demeyelim. Birseyler uretenlere begendigimiz begenmedigimiz yerleri belirtelim ki kendilerini gelistirebilsinler.
Verdigimiz her tepki ile insanlari bir sonraki urunlerini yapmaya bir adim daha yaklastirmis oluyoruz.
Ragnor:
Bende review yapmanızı ama forum'a post etmek yerine plazma #4'te yayınlanmak üzere bana yollamaya davet ediyorum.
Plazma #4 ile ilgili gerekli açıklamalar ve tarihlerin ilanını yakında yapacağımda bir iletişim sorunu yaşıyorum son dönemde işlerimin gecikmesine neden olan. Sanırım bundan plazma'da etkilenecek şimdiden özür dileyeyim bunun için.
nightlord:
plazma #4 ha...Harika haber. Simdiden yazilara baslayalim yavas yavas :)
Bu arada forumda yayinlanan bazi yazilar, editorler uygun gorurse plazmada da tekrar yayinlanabilir (plazma#2'de oldugu gibi). Exclusive olarak plazma icin yazilmamis bile olsalar plazma daha cok kisiye ulastigi icin bence sorun olmaz. Sonucta su an pek cok forum postunun maximum 50 - 60 kisiye ulastigini dusunuyorum. Plazma ise daha yuksek sayida download ediliyor (hele hele dergi yaninda verilirse)
Plazmaya hep destek tam destek :)
skate:
Ben NS 2007 review'ıma partiden hemen sonra başladım, 1 hafta boyunca ara ara devam ettim ancak ööyle kala kaldı en son. Ben de bu durumda Plazma #4'de yayınlarım review'ı. Hem exclusive olmuş olur, hem de şu ana kadar yazdıklarımı dergi için daha güzel derleyip toparlarım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git