the scene > demoscene
plazma #4
atiflz:
--- Alıntı yapılan: Ragnor;13416 ---@Linuxçu kitle: Beyler, bu kadar laftan sonra sizden artık linux introları, demoları falan beklemekteyim. Hatta hadi bi anlaşma yapalım. Siz plazma çıkana kadar linux için en azından bir intro, demo vs. bişey kodlayın bende karşılığında eksiksiz bir plazma linux portu sağlayayım :).
--- Alıntı sonu ---
Ben PixelToaster ile demo olayına giriş yaptım. Bakalım doğru düzgün bir şey çıkarmayı ne zaman beceririm.
Ben(belki biraz özgür yazılım fanatiği olduğumdan) iş okul türlü meşgaleye inat zevk için bir şeyler yapmayı bir miktar özgürlükle bağdaştırıyorum. Sanırım biraz alakasız ama.
nightlord:
ben de hackerlar ile scenerlar arasindaki baglantinin endirek olmakla beraber aslinda birkac boyutta var oldugunu dusunuyorum. Fakat bu cok da uzun bir konu. Sadece deginmek istedigim eger 3-4 okuyucudan "linux portu da olabilir mi? Olmasi icin biz nasil yardimci olabiliriz" diye bir tepki gelmisse, o insanlari bunun gereksiz olduguna ikna etmeye calismaktansa, olaya olumlu yaklasmakta fayda var.
kasa-demo:
linux
linux
linux
linux ilgi ister
destek ister
şevkat ister
önce siz destek verin
introlar sonradan gelir
CaiSSoN:
--- Alıntı yapılan: kasa-demo;13438 ---linux
linux
linux
linux ilgi ister
destek ister
şevkat ister
önce siz destek verin
introlar sonradan gelir
--- Alıntı sonu ---
hastayım olm sana ve mesajlarına ehahahahahaha
oxzy:
Uzun zamandır bende yazı yazmak istiyorum :). şimdilik bi taneAma yetişmezsede kızmazsınız umarım:p.
- RenderMonkey IDE'sini kullanarak OpenglSL programlamaya giriş
PS : konu uygunmudur?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git