the scene > demoscene

plazma #4

<< < (9/13) > >>

atiflz:

--- Alıntı yapılan: puNky;13499 ---dergi coder'ımızdan da açıklama geldiğine göre konuyu daha fazla uzatmanın bir manası kalmadı. bundan sonraki en önemli sorun yazılar, yazılar, yazılar..
--- Alıntı sonu ---

Abi yazacak şeyimiz varsa kiminle görüşüyoruz?(elimde henüz yazı yok ama bir şeyler yazmak için bu tartışma ilham verdi)

Ragnor:
Benimle...

puNky:
@atiflz: ragnor'la, önceki plazma başlıklarında mail adresi olması gerek.

edit: lan aynı anda post etmişiz :D

nightlord:

--- Alıntı yapılan: puNky;13499 ---@ragnor: abi benim zamanında öylesine yaptığım müzikler vardı, kimisi yarım kalmıştı ama bi bakayım eğer öyle dergiye uygun olanlar olursa hepsini yollarım..
--- Alıntı sonu ---

@punky: senin infusion parcani cok severek dinledim ve baya inceledim (dergide okuyabilirsin :)). Senin cok iyi bi sekilde dergiye ambient music yapabilecegini dusunuyorum. Demek istedigim seyi tam anlatabilmek icin ornek verecegim. Plazma#2deki Max'in muzigini dinle. Senin tarzina cok yakin olabilecegini dusunuyorum. O benim cok begendigim bir okuma muzigidir.

Dolayisiyla dergi icin mumkunse exclusive olan daha once yayinlanmamis bir parca hazirlaman bence super olur. Zevkle dinleriz hempimiz :)

puNky:
@nightlord: teşekkür ederim :) zaten dedim ya hepsi öylesine, amaçsızca yapılmış, yani hiçbir yerde yayınlanmadı daha. kendi makinemin anakartı arızalı, en kısa sürede anakartı değiştirdikten sonra çalışmalara başlayacağım. hali hazırda 5-6 adet parça var, bazıları yarım kaldı, onları düzenledikten sonra plazma'ya hazır olur.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git