the scene > demoscene

plazma #4

<< < (10/13) > >>

Ragnor:
Yazılar için deadline: 20 nisan
Dergi çıkış tarihi: 1 Mayıs

Beyler bakın 20 günden az kaldı. Haydi şimdiden başlayın yazmaya da gecikme yaşamayalım.

Bu arada Ati sana özel mesajda yanlış hatırladığım için 15 nisan demiştim 20 nisan deadline. Hadi kolay gelsin hepinize.

Ragnor:
Arkadaşlar bir süreliğine yokum. Metucon'a katılmak üzere Ankaraya gidiyorum. Tahminen 25inden önce dönmem. Ankara tayfası, bir mini meeting yapalım isterdim ama sanırım fırsatım olmayacak, kusura bakmayın.

Neyse asıl konuya gelirsek, Plazma için yazılarınızı ragnor_whr@yahoo.com ya da ozanemirhan@gmail.com adreslerinden birine yollamanız yeterli. Ben orada pek pc başına oturamayacağım ama fırsat buldukça kontrol edeceğim.

şu ana kadar elime bir yazı bile gelmedi ki bugün ayın 20 si yani deadline. Bu da gösteriyor ki Plazma #4 tahminen bir süre gecikecek. Bu sayı ile yerine oturması gereken bazı şeyler var. Bunu başarabilirsek bundan sonra Plazma hem daha sık hem de gecikmeden çıkacaktır diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

Yazılarınızı yollamayı unutmayın!!!!

nightlord:
Ama burda daha ayin 19'u :)

Ragnor saat farkini da hesaba katarsak benim yazilar deadline bitmeden geliyo merak etme :)

Haydi arkadaslar Ragnoru yazisiz birakmayalim

nightlord:

--- Alıntı yapılan: nightlord;14271 ---Ragnor saat farkini da hesaba katarsak benim yazilar deadline bitmeden geliyo merak etme :)

--- Alıntı sonu ---

geldi... ben yatanzi

Ragnor:
Uyanın millet bi tek Nightlord'tan geldi yazılar. Diğerleri nerde?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git