the scene > demoscene

plazma #4

<< < (12/13) > >>

skate:
Sonunda uzun süredir sinsice planladığım yazımı da yetiştirebiliyorum. Ne olduğu sürpriz olsun ama inanın birçok kişinin hoşuna gidecek birşey yazıyorum. "Yazıyorum" diyorum ne olduğunu açığa vurmamak için. ;)

Bu arada yine tips & tricks yazarım ben zevkle. Ama gözünüzü seviim bu sefer beni yalnız bırakmayın. Kendimi çok tip ve trick hissediyorum sonra...

skate:
Bakın az önce gönderdim ipuçları yazımı, lütfen bu defa beni yalnız bırakmayın, siz de yazın.

Diğer bomba yazı süper gidiyor. Patlatıcam 1-2 güne onu da :)

Hydrogen:
Daha once defalarca dile getirdim bir disk magazinin nasil olmasi, nasil hazirlanmasi gerektigi ile ilgili dusuncelerimi.

Herhalde kimse benim gibi dusunmuyor veya ciddiye almiyor ki, hala "yazi havuzu" gibi yontemler ortalikta. Ve hala plazma havuzda yeterli yazi olmadigi icin cikamiyor. Plazmayi "Program dokum eki"'nin otesine tasimak icin herhangi bir kipirdanma da goremiyorum. Rastlansal yazilar ile hazirlanmis olan Plazma'da guzel bir yaziya rastlamanin webde ilginc bir article'a rastlamaktan cok da bir farki yok. Butunluk olamayacak herhalde yeni sayida da.

Bu durumda Plazma icin bir heyecan duyamiyorum. Plazma #3 icin bir review yazmamistim. Yukaridaki cumleleri bir Plazma #3 reviewi olarak da okuyabilirsiniz. Hatta bu sekilde devam ederse Plazma #4, #5, #6 icin de farkli bir sey yazmak zorunda kalmayacagim...

skate:
Bildiğim kadarıyla yazı yükünün bir kısmını Ragnor kendi üzerine aldı. Bizlerden istediği, beklediği yazılar da eline geçtiği zaman içerik planlanmış bir şekilde bitmiş olacak. Bu ipuçları v.s. bölümler içerik zenginleştirilmesi için sarfedilen çabalar. Yoksa bu sayı çok da plansız programsız random ortaya çıkmadı. Ben şahsen Ragnor'un kimlerden ne yazıları yazmasını istediğini biliyorum az çok. Hepsini önceden "şu şunu yazacak, bu bunu yazacak" şeklinde foruma atıp heyecanı yok etmeye gerek olmadığı için public ortamda duyurulmadı bunlar.

nightlord:
23 Haziran itibari ile Plazma #4'te durum nedir?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git