@ssg : heralde bro... ben işin gırgırındayım... yani + - olcakki etraf şenlenecek... keza tüm "battle" arzumda sadece "product" bazında... evet kabul ediyorum bundan 15 sene önce "real fight" modunda bi adamdım...
benim derdim, keşke herkes aktif olsa, hayvanlar gibi partilerimiz olsa, gruplar kapışsa demolarıyla...
bugün bi "intel demo trailer" compo olunca, davet edilen gruplar arasında ne BRONX var ne de başka bi grup... keza, sırf bizim üretmemiz de yanlış...
ben uçaktan korkan biri olarak yurtdışına partiye GıTMEK ıSTEMıYORUUUM!... partiler burda olsun, scene'imiz hayvanlama büyüsün, yabancı lavuklar gelsin buraya... burda challange olsun...
tüm dava bu...
bi araştırma yapmıştım, başlangıçtan bugüne yaklaşık 75 tane grup oluşmuş tr de...
bunların belki 10-15 tanesi halen "alive"...
önemli olan bizim dünya scene'inde bi lobi oluşturmamız...
yani adamlar şunu demeli "haa. türkler dimi.. evet ya süper gruplar var, scene'leri var..."
yani kris'in, rebels adı altında, (şimdi yaptıı işle ilgili bi yorum yapmicam kendimi tutuyorum) isterse 1.olsun bişi ifade etmiyor bana... ama kris, kendi kurduuu yada içinde olduu bi TÜRK grubu ile bişi yapsa ve 5.olsa benim için 100000 kat daha makbul ve saygı duyacağım bişi...
ben aynı anda birkaç gruptayım... her partide, bağlı olduum gruplardan biri compoda bişiler kazanıyor... ama benim için bişi ifade etmiyor... yani benim için ilk olan kendi öz grubum... BRONX olarak alacağım her derece benim için onur verici olur...
keza, aynı şekilde, keşke clique de breakpoint'de yada the gathering de bişi release edip dereceye girse, bu süper olur, benim açımdan çünki ben çıldırırım deliririm bu durumda... ve kendimi onların aldıı dereceden daha yüksek bi derece almaya atarım... fenerbahçe nası cimbomun uefa'sına karşılık "şampiyonlar liginine şampiyon olcaz" demesi gibi...
bunlar birbirini tetikler... neticede biz kazanırız tr kazanır...
mesela sen ssg, coder adamsın, ahmet paso senin ms'e nası girdiini, kağada keyboard driver'ı nı zart diye yazdıını anlatır... keşke sende arada bi gaza gelsende arteffekt olarak bi demo patlatsanız ortalık yarılsa...
resident, raven delirse.... "ulan bu nerden çıktı" dese... arkadan "aesrude" çıksa hepinizi al aşşa etse... bu gazla "naked hamsterz" çıldırıp fairlight'ı, asd'yi conspricay'i göt etse... ne güzel olur dimi?
---------
vigo, kendine gel lan... büyü artık, gerçek dünyaya dön...