the scene > demoscene
Breakpoint 2007
vigo:
aaah aaaah amına koyim ah!...
saat 18:00'den beri kitlendim kaldım makine başında. live seyrediyorum...
az önce scene.org ödülleri vardı...
fairlight - tbl - consp. - asd yine parsayı götürdü....
little bichard - reed filan...
ölmeden tr de bööle bi parti, bööle bi organizasyon görcemmi acaba...
best demo'yu fairlight kazandı. smash, 1987 den beri scene'de olduunu, 20.ci yıllarını kutladıklarını söyledi... hala ayaktayız burdayız, bi 20 yıl daha inşallah ayarı vericez dedi...
keza bu yıl sponsor sıkıntısı içinde olan bp orga, giriş ücretini 45 eu'dan 60'a yükseltti ve içerde 1500 kişi var en az...
kimse "abi 60eu çok, biz girip 5 dakka durup çıkıcaz, ya ben scener diilim neden 60eu verim, 60eu veremeyenler var" gibi bişi olmadı sanırım...
ya bu gidişle ben direk alman scene'ine transferimi isticem, komple vatandaşlık filan... en azından orda bi parti yapsam su içinde 100 kişi gelir diye düşünüyorum...
nightlord:
abicim ilk mekka & sym 90 mi 91 mi ne? 16-17 yillik partiyi ve vize sorunu olmadan trenle birbirine giden 10 tane avrupa ulkesini, bizim cicegi burnunda partilerimizle karsilastirip hic o guzel yuregini yorma derim ben :)
vigo:
yarın (yani pazar) günü "wild compo" yu izleyin...
trsi'ın xbox 360 demosunu izleyin. son part, greetings part (gameboy ekranında giana sisters)
glance , crescent, resident, clash, demodojo ve dahası
puNky:
ortam süper ya, tr'de bunun en azından 8'de biri kadarını görebilmek çok güzel olurdu. (ah ulan türk insanı, istanbulda oturan bile gelmedi ya..)
o değil de 256k'dan izleyebilmek pek mümkün olmuyor, kablosuz ağlara dadandım :)
Hydrogen:
Bp'de yayinlanan c64 demolari gercekten guzel.
Gece streamingde cok algilayamadigim demolari bu gun izledim. bir ilk bakis yaparim dedim.
Genel olarak Desert Dots conversiyonu 1nciligi hak etmis gorunuyor. Ben conversiyon demosu hastasi olmasamda, 1'e 1 yapmislar. Ve bir cok efekt de cok kaliteli convert edilmis. Oldukca uzun bir demo. Cok zahmetli bir is.
Oxyron'un demosu ise, bekledigimden daha az ilgimi cekti diyebilirim. Broadcasting'de, "vay broadcastingde boyleyse, daha iyidir" dedigim grafikler normalde de oyleymis. Demo ise biraz kisaydi. Zoomer-rotator parti gercekten cok guzeldi.
Smash'in bir-iki guzel efekti olsa da, gene cok tekrar etmisler kendilerini. Yine bir Triage izler gibi hissettim kendimi.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git