the scene > demoscene
Plazma level nisan dvdsinde
Ragnor:
Evet, Plazma diskmag level dergisinin nisan ayı dvd'siyle beraber dağıtılmış. Ben sadece 3. sayıyı bekliyordum ama bütün sayıları koymuşlar dvd'ye.
Ama buyrun size kötü bir haber 3. sayı sanırım çalışmıyor, dvd'deki pakette galiba bir sorun var. Daha dergi elime gelmedi o yüzden deneyemedim. Yine de internet üzerinden 3 arkadaşa denettirdim. Hepsinde sonuç aynı. şimdi ne yapmalı diye düşünüyorum. Ya da sorayım ne yapılabilir şu noktada?
Bakkada:
Ne zaman belli oldu bu Level'da dagitilma isi?
Ragnor:
Caisson halletti sağolsun. Geçen ay onunla mailleşmiştik bu konuda, tabi geç bir vakitte olduğu için bu sayıya sarktı mecburen.
Bakkada:
Keske kontrol edebilseydik paketi dagitilmadan once ama su an sanirim yapabilecegimiz birsey yok , Level dergisi de sadece Plazma calismiyor die DVD'leri geri cekecek degil.Yapicak bise kalmio aslinda.Belki bir sonraki sayida bu konuya yer verilip calisan versiyonunu lutfen surdan cekiniz seklinde bir duzeltme yazisi seedilebilir.
CaiSSoN:
--- Alıntı yapılan: Ragnor;13916 ---Evet, Plazma diskmag level dergisinin nisan ayı dvd'siyle beraber dağıtılmış. Ben sadece 3. sayıyı bekliyordum ama bütün sayıları koymuşlar dvd'ye.
Ama buyrun size kötü bir haber 3. sayı sanırım çalışmıyor, dvd'deki pakette galiba bir sorun var. Daha dergi elime gelmedi o yüzden deneyemedim. Yine de internet üzerinden 3 arkadaşa denettirdim. Hepsinde sonuç aynı. şimdi ne yapmalı diye düşünüyorum. Ya da sorayım ne yapılabilir şu noktada?
--- Alıntı sonu ---
valla yazı ile beraber 3. sayıyı kendim zipleyip postalamıştım onlara.
ayrıca şimdi dergi dvdsini deneme şansım oldu 3. sayı çalıştı. herhangi bir problem ile karşılaşmadım...
bilginize...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git