the scene > yabancı partiler
Breakpoint 2007 - Skandal
vigo:
--- Alıntı yapılan: ssg;14027 ---vigo senin gene bir yerlere telefon edip ozur dilemen gerekecek galiba :)
--- Alıntı sonu ---
neden?
bunu ben uydurmadımki? breakpoint'in sitesinden aldıım metni buraya paste ettim... zaten önceki post'umda da, böyle bi hatayı yapmaz eleman diye de belirttim...
ssg:
--- Alıntı yapılan: vigo;14033 ---neden?
bunu ben uydurmadımki? breakpoint'in sitesinden aldıım metni buraya paste ettim... zaten önceki post'umda da, böyle bi hatayı yapmaz eleman diye de belirttim...
--- Alıntı sonu ---
estagfrullah. bir haftada olayin aslinin oyle olmadigi ortaya cikan ikinci olay oldu biraz senin talihsizligin ona $eyettim.
ssg
Hydrogen:
Benim en cok dikkatimi ceken sey, bu olayin Pouet'de yarattigi heyecan hemen fuckingsler gecilmis heyecanlanmis scenerlar... Ucunculuk odulunu calma suclamalari vs.
Ardindan Aeg ve Sonic'den sonra, Fzool'a yuklenmis butun sorun. Sanki bu olay sebebiyle herkesde bir mutluluk.
"Hem de 6 sene once yaptigi muzik" seklinde. 1 veya 2 sene yapilmis olsa daha affedilebilir bir olay da cus yani 6 sene olmus gibi verilen orneklerle olayin daha da vahim oldugunu anlatan cumleler...
Sanki bulvar gazetesinin 3ncu sayfasi gibi.
Bu olay uzucu bir hata olabilir. Yanlis anlasilma olabilir. Ama boyle bir durum oldugunda olayların ne boyutlar alabilecegini görmek acisindan bir ornek teskil ediyor. Scene de atilan her adimin, scenein etik degerlerine uygunluk acisindan titizlikle degerlendirilmesi gerekmesinin altini bir kez daha ciziyor. Scenerlar hem kendi adlarina, hem de diger arkadaslari adina buna dikkat etmeliler. Basamaklarda ust siralara yukselmeye baslanildiginda, herkesin urunleri daha bir kurcalanmaya basliyor. Siz cok durust bir insan olsaniz dahi, ufak hatalardan ve yanlis anlasilmalardan dolayi cikan soylentilerin, sizin belki haberiniz bile olmadigi halde uzerinize yapisabilmesi gayet mumkun.
Belki SIKICI bir post oldu bu, ancak scenein yazilmamis kurallarina, etik degerlerine uymak icin extra dikkat sarfedilmesinin neden gerektigine bu ornek uzerinden bir yorum yapmak istedim.
GnoStiC:
aslinda hazir yeri gelmisken:
nightshift 2007'de stranger ile, TMS'nin bir cuval kullanilmamis stuff'i var, onlardan bir tanesini yarismaya sokalim dedik.. kullanilmadigini bildigimiz ve yapilali 7 sene olmus anatolia'yi mp3 olarak TMS'den habersiz yarismaya soktuk. (tms'e o gun cepten ulasilamamisti)
ve 3ncu oldu :}
party'den donunce hemen TMS'i arayip, bilgi verdim..
yani demem odur ki;
eger bir muzikcinin 6/7 senelik muzigini, ondan habersiz yarismaya sokarsaniz, o 3ncu olur..
vigo:
bu durum yabancı başka bi scener'ın başına gelse çok da önemsemezdim... tek kıllandıım nokta, elemanın türk olması. türkler avrupada hiç sevilmiyor, adam yerine bile koyulmuyor. benimde oralarda gördüğüm türkler gerçekten çok değişik. bu bakımdan, işin içinde türk var diye üzüldüm. keza "3.lük ödülünü çaldı" gibi harbiden çok onur kırıcı lafların telaffuz edilmesi beni kızdırdı da...
iyiki bu olay scene de bilinen ve saygı duyulan bi grubun başına gelmiş. en azından "kesin" bir yanlışlık olduunu anlatmaları kolay.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git