the scene > yabancı partiler
Breakpoint 2007 - Skandal
ref:
Heheh, scene bu, olayı sever. Kavga, dövüş, hile, hurda.. Hareket geldi, herkes bir gazlanmış.
Bana olay bir vurdumduymazlık örneği gibi geldi, adamlar irc'de, "abi biz bu parçayı daha release etmemiştik di mi?", "etmedik galiba ya, etmemişizdir..." gibi bir kısa geyiğin ardından yapılmış komik bir hata olarak gördüm ben.
Olayda kötü niyet olduğua ihtimal vermiyorum.
coze:
ben sahsen daha once release edilen birseyin tekrar yarismaya sokulmasinin niye bu kadar kotu birsey oldugunu anlamadim. Misal farbrauch bundan sonra her sene debris'i demo composuna soksa tabi hayvanlik olur, ama kiyida kosede kalmis, dereceye girememis eserlere yaraticisi guveniyorsa tekrar compoya sokmasinin ne sakincasi var ?
anesthetic:
partilerin sunduğu imkanlardan biri de daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış ürünleri izleme olanağıdır. örneğin, ileride bir gün birileriyle living/glance hakkında muhabbet dönerse, "ben partideydim, o demoyu ilk görenlerden biriyim." diyebilirim. eserlerin ilk kez o partide yayınlanmak üzere hazırlanması partinin prestijini artırır. açıkçası ben çok uğraşıp farbrausch'un asd'nin yaptığı demoları sollayacak bir demo yaparsam, önümdeki 7dx ve nightshift'i atlayıp sonraki breakpoint'te yayınlarım. demomun ilk kez, bu denli saygın bir partide yayınlanmasını isterim. breakpoint orgalarının da istediği breakpoint'in bu saygınlığını koruması zaten.
GnoStiC:
andromeda (asd degil) ;)
ve ben begenmedim acikcasi Noumenon demosunu.. ve 2 party'dir geliyorum hic resident PC (veya Amiga :D) rls cikmiyor, breakpoint'imi bekliyonuz yoksa harbi?
eskilerin dedigi gibi; i demand more pc releases from anes.
--- Alıntı yapılan: anesthetic;14047 ---açıkçası ben çok uğraşıp farbrausch'un asd'nin yaptığı demoları sollayacak bir demo yaparsam, önümdeki 7dx ve nightshift'i atlayıp sonraki breakpoint'te yayınlarım.
--- Alıntı sonu ---
anesthetic:
7d7'yi bekleyin.
ne olacak ben de bilmiyorum gerçi :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git