the scene > yabancı partiler

Breakpoint 2007 - Skandal

<< < (5/8) > >>

vigo:

--- Alıntı yapılan: anesthetic;14047 ---açıkçası ben çok uğraşıp farbrausch'un asd'nin yaptığı demoları sollayacak bir demo yaparsam, önümdeki 7dx ve nightshift'i atlayıp sonraki breakpoint'te yayınlarım. demomun ilk kez, bu denli saygın bir partide yayınlanmasını isterim.
--- Alıntı sonu ---

waay... kanka, sen böyle bi demoyu, nightshift yada 7dx de release edicen ki, bu saydıın gruplar, "waaay 7d den / nightshift den süper releaseler gelir" diyip sizinle kapışmak için onlarda demo yapıp yollicak...

üzüldüm bro... demek biz boşuna yırtıyoruz kendimizi :(

anesthetic:
vigo: üzülecek bir şey yok. olması şu anda pek de mümkün olmayan bir örnek verdim. resident (ya da raven, bronx, clash), debris gibi bir demo yapacak olursa, rekabet edebileceği yer breakpoint, assembly'dir. ben de istiyorum nightshift doğuda ikinci bir breakpoint olsun ama bu tek seferde bir demo release etmekle olacak bir şey değil. 7dx ve nightshift'i desteklemek için elimden geleni yapıyorum ama yurtdışında büyük bir partide bizim grupları da üst sıralarda görmek istiyorum. bunlar birbirleriyle çelişen şeyler değil, olmamalı.

kanlı canlı örneği var; macar conspiracy gidiyor üstüste üç sene bp 64k compoyu alıyor. sonra "istanbul çok uzakta, gelemeyiz" diyen bir çok batı ve kuzey avrupalı scener her sene function'a gitmeye başlıyor. conspiracy üç sene üstüste function 64k compoyu alacak olsaydı, bir çoğumuz onları hatırlamıyor olacaktık şimdi. onun da örneği var; demarche, f0x rusya'daki partilerinde deli prodlar çıkarıyorlar, çoğunu açıp izlememişizdir.

kasa-demo:
wisdom olayın görgü tanığı isen yurtdışı sitelere bunu yazmak da sana düşer

puNky:
o değil de, her 7dx veya nightshift'te kapışmak yerine hem bizim partilerde hem de yabancı partilerde boy göstersek fena olmaz mı? (uyuyan gruplar size sesleniyorum)

Decipher:
@punky : kendine de sesleniyorsundur umarım, naked hamsterz'da prod çıkarabilecek "potansiyel" gayet var, ama neyse...

@topic :
anes'e katılmamak elde değil, açıkçası debris gibi bir prod'um hemen şurada hazır olsa, assembly'de release etmek için planlar kurmaya başlarım sebep şu ki, nightshift'de release edilen demoyu bigscreende taş çatlasa 300 kişi izleyecek, hadi lamer (gamer) grubunu çıkarıyorum assembly'den, en az 1200 - 1300 scener kalıyor geriye. Bununla beraber TR'nin adını daha üste taşımak için kesinlikle çok daha ilgi çekici bir ortam olacaktır zira 4 demo içinden 1. gelmekle 25+ demo içinden 1. gelmek çok farklı şeyler.

Demeye çalıştığım Nightshift ve 7DX süper partiler ama tek problem "dominant" olmayışları. Evet belki hata bizde, ama unutmayalım ki şu an bir Bp, bir Asm, release'i bizi daha fazla insanın farketmesini sağlayacaktır.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git