the scene > yabancı partiler

Breakpoint 2007 - Skandal

<< < (8/8)

skate:
Alın size asıl Breakpoint scandalı! Oxyron demosunda bir framelik bug var!!! :)

Haklı olarak içinizden "bre psikopat, işin gücün yok da bunu mu aradın" diyebilirsiniz. Ancak ben iyi niyetli olarak dot partının girişinde ekrana tek framelik bir mesaj, hidden part için bir ipucu v.s. yazdıklarını sandım ilk görüşte, meğerse bugmış. Geyiğine paylaşıyorum, kimse ciddiye almasın...

coze:

--- Alıntı yapılan: anesthetic;14047 ---partilerin sunduğu imkanlardan biri de daha önce hiç bir yerde yayınlanmamış ürünleri izleme olanağıdır. örneğin, ileride bir gün birileriyle living/glance hakkında muhabbet dönerse, "ben partideydim, o demoyu ilk görenlerden biriyim." diyebilirim. eserlerin ilk kez o partide yayınlanmak üzere hazırlanması partinin prestijini artırır.
--- Alıntı sonu ---

Hmm,
ispitci pozisyonuna dusmek istemem ama gozume carpan birseyi sormak istiyorum. Plazma betasini buyuk bir zevkle okurken nightlord'un yorumladigi nightshift muzik eserlerindende bir background playlist yaptim kendime. Bu eserler arasinda ise ilgimi en cok schimmer & fraud'un  afromope adli parcasi cekti. Bu elemanlar hakkinda biraz arastirma yapinca su albume ulastim.

http://www.headtone.org/content.php?pid=album&id=7

buradaki afromope sample'i yarismaya katilan sarkiya cok benziyor, ve album cikis tarihi 2006-02-20 gorunuyor. Bu acaba bir sorun teskil etmiyormu ?
http://nightshift.untergrund.net/2007/files/results.txt

skate:
@coze: biliyorsun bu dünyada defalarca cinayet işlemiş ve yakalanmamış birçok "masum" insan var :) kısacası partiye katılan ürünlerin tamamının daha önceden yayınlanmış olup olmadığını o anda bilmemize imkan yok. ancak gerçek bir scener daha sonradan adının lamer'a çıkmasından çekineceği için bu tür hareketlerde bulunmaz. scene'in tam olarak ne olduğunu anlamamış, hatta belki kurallarından bihaber insanlar bu tür şeyler yapabilirler. ben bu örnekte çok art niyet aramıyorum. daha önceden müziği yayınladıkları platformu sceneden uzak gördükleri için bunu yapmış olabilirler ya da (müziği dinlemedim) eğer daha önceden yaptığı bir parçanın yeni bir versiyonunu yayınlamak istediyse arkadaşlar, o da legal sayılabilir.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git