the scene > demoscene
pc demolari
coreindie:
başka freetool araçlar varmı
benim başka bir düşüncem var , 3d bir market düşünün yada 3d bir dünya düşünün dünya üzerindeki hrşey google earth gibi amadaha kapsamlı 3d internet gibi bir şeyler düşündüm ,aslında daha internet ile tanışmamışken ordan burdan internet diyorlardı tv lerde de internet dediklerine tv eranında mutlaka 3d oyunları çalıştıran monitör pc felan görünüyordu ,bende internti boyutlu bir şey sanıyordum yani bilgisayr başına geçtigime karşımda tüm dünyanın 3 boyutlu şekli diye düşündüm sene 90 lardı ilk interneti gördügümde hayal kırıklıgı yaşadım 3 boyutlu egilde 2 boyutluydu şimdi bu küçük kodları ve giderek artan pc teknolojisini düşündügüme neden olmasın iye düşünüyorum yani internete girdigimde sanki evimin içindeyim sonra kapıdan garaja gidiyorum 3d bir ortam içinde oyun motoru gibi sonra markete gidiyorum migros olsun marktimizin imi onra rabamı park ediyorum sanal olarak market içindeki ürünlri petime doldurup kaiyerin önüne geliyorum kredi kartı ile ödeme yaptıktan 10 dakika sonra en yakındaki migros marketinden siparişlrim geliyor .
düşünün eger böyle bir sistem olsa idi ve bunu türkiye olarak biz yapıyor olsaydık dünya üzrinde ne akar yer varsa iş yeri varsa okadar domain o kadar 3d tasarım anal dükkanlar ama 3d oalcak zaten kodlar küçük bant genişligi sınırıda yok ,böyle bir çalışma yapamazmıyız
anesthetic:
@ref: fiver2 (theunitedstatesofamerica), debris'in pouet sayfasında demoya başladıktan sonra bu videoyu gördüğünü yazmıştı (debris'i yaparken etkilendiği, ilham aldığı her şeyi listelediği sırada).
iki animasyon oldukça farklı anlatımlara sahipler. aslında aradaki benzerlik de zaten sadece binaların dağılması ki bunun olduğu eminim yüzlerce ürün bulabiliriz. (bir kaçını fiver2'nin listesinde görmek mümkün).
... de, aslında benim burda savunuculuk yapmama gerek yok :) direk fr memberlarına ulaşmak için pouet sayfasında işin aslını sorabilirsin.
horselogy:
--- Alıntı yapılan: coreindie;14689 ---başka freetool araçlar varmı
benim başka bir düşüncem var , 3d bir market düşünün yada 3d bir dünya düşünün dünya üzerindeki hrşey google earth gibi amadaha kapsamlı 3d internet gibi bir şeyler düşündüm ,aslında daha internet ile tanışmamışken ordan burdan internet diyorlardı tv lerde de internet dediklerine tv eranında mutlaka 3d oyunları çalıştıran monitör pc felan görünüyordu ,bende internti boyutlu bir şey sanıyordum yani bilgisayr başına geçtigime karşımda tüm dünyanın 3 boyutlu şekli diye düşündüm sene 90 lardı ilk interneti gördügümde hayal kırıklıgı yaşadım 3 boyutlu egilde 2 boyutluydu şimdi bu küçük kodları ve giderek artan pc teknolojisini düşündügüme neden olmasın iye düşünüyorum yani internete girdigimde sanki evimin içindeyim sonra kapıdan garaja gidiyorum 3d bir ortam içinde oyun motoru gibi sonra markete gidiyorum migros olsun marktimizin imi onra rabamı park ediyorum sanal olarak market içindeki ürünlri petime doldurup kaiyerin önüne geliyorum kredi kartı ile ödeme yaptıktan 10 dakika sonra en yakındaki migros marketinden siparişlrim geliyor .
düşünün eger böyle bir sistem olsa idi ve bunu türkiye olarak biz yapıyor olsaydık dünya üzrinde ne akar yer varsa iş yeri varsa okadar domain o kadar 3d tasarım anal dükkanlar ama 3d oalcak zaten kodlar küçük bant genişligi sınırıda yok ,böyle bir çalışma yapamazmıyız
--- Alıntı sonu ---
yanlış hatırlamıyorsam eskiden vhtml diye birşey başlatmışlardı (Virtual Hypertext Markup Language) senin dediğin olaya çok benziyor. bir vhtml browser ı açıyorsun gidip sayfaya bağlandığında poligonlar texture lar falan yükleniyor sen orada geziyorsun ama tutmadı sonra neden bilmiyorum tutmadı
ref:
Ohaa, biraz önce VESTEL reklamını izledim, bire bir Pleix'in filmi. Hatta bazı şehir/bina görüntüleri aynı görüntüler sanırım.
Kutuların yerine vestel beyaz eşyaları koymuşlar o kadar.
mfk:
--- Alıntı yapılan: coreindie;14689 ---başka freetool araçlar varmı
--- Alıntı sonu ---
Amanın arkadaşlar Agent Smith aramıza sızmış. Ben biliyodum böyle bişe olacağını. Arkadaşım senin gibiler yüzünden Terminatör, Matrix gibi başımıza bin türlü bela geliyo. :p
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git