the scene > demoscene

pc demolari

<< < (15/17) > >>

skate:
öncelikle kris, süper yazmışsın ve olayı çok güzel özetlemişsin, hem güldüm hem hak verdim okurken.

ben de MS klavye+mouse kullanıyorum. aslında random almıştım, özel bir nedeni yoktu. ilk başta home ve end'in üstlü altlı değil de sağlı sollu olması çok hoşuma gitmişti, ne de olsa bizim için satır başı satır sonunu ifade ediyor o tuşlar. ama bir süre sonra bir olaya takılmaya başladım ki zamanla resmen acı verdi. abi hangi akla hizmet delete tuşunu iki tuş yüksekliğinde yaparsın ki? sanki adamlar yanlışlıkla bas diye kasti yapmışlar. kafayı taktıkça daha sık basar oldum. shift+home yerine shift+delete v.s. hiç zevkli olmuyor zaman zaman :)

ghost:

--- Alıntı yapılan: kris;15136 ---...
demo olayı coder kontrolünden designer kontrölüne geçtiğinden beri eski amatör ruhunu kaybettiğinden ben de şikayetçiyim.
--- Alıntı sonu ---

haklisin sanirim bu konuda. :)

jimqode:
Microsoft natural keyboardlarin ilk versiyonu guzeldi (beyaz olan). Senelerce kullandim. Alismak zaman aliyor ama alisinca gercekten de harika bir klavye. Ama ne yazik ki bozuldu birkac ay once. Layout'u alistigim gibi olan bir klavye bulana kadar canim cikti gercekten.

Bi de laptop klavyesi gibi olan desktop klavyeleri var ki, kim hangi akla hizmeten alir, onda nasil iki satir bisey yazar, oyun oynuyorsa nasil oynar hic kafam almiyor.

endo:
abi benim en bayildigim klavye dizayni cursor tuslarinin hemen uzerinde power, sleep gibi, insanin her an ihtiyac duyabilecegi tuslarin olanidir. gercekten ustun bir zeka urunu. kapat bilgisayari yatmaya git der gibi... :T

atiflz:

--- Alıntı yapılan: endo;15159 ---abi benim en bayildigim klavye dizayni cursor tuslarinin hemen uzerinde power, sleep gibi, insanin her an ihtiyac duyabilecegi tuslarin olanidir. gercekten ustun bir zeka urunu. kapat bilgisayari yatmaya git der gibi... :T
--- Alıntı sonu ---
Ah o tuşlar yüzünden bilgisayarımı kaç defa yanlışlıkla uyuttum, ne kadar sinir bozdum ben. Neyse ki artık daha bilinçliyim, klavyelerimi daha düzgün seçiyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git