the scene > demoscene

pc demolari

<< < (17/17)

coreindie:

--- Alıntı yapılan: anesthetic;16057 ---Bu arada, yukarıda birileri werkkzeug3 download linki yollamış bir diğeri de profesyonel kullanım için ücretli olduğunu söylemiş.

...

WTF
--- Alıntı sonu ---
aslında bu programı geçici süre ile üye olanlara link olarak mailllere gönderiyorlar dı;
bende üye oldum mail adresime download linki geldi .açtım baktım normalde bu program kısa bir üsre için bedavav dağıtılıyor sonradan ücretli filan oluyor  muş dediler bende rapidshare e atıp arkadaşlar yararlansın dedim fenamı yaptım .bu programdan başka professional gelişmiş programlarda ellerinde bulunuyor onları paralı sunuyorlardır herhalde ,werkzeugg3 aslında paralı bedava olan "werkzeugdemo" versiyonu bedava işte bu "werkzeugg"un professional sürümü paralı arkadaşımız onu kastediyor

Lord Henry Wotton II:

--- Alıntı yapılan: anesthetic;16057 ---Bu arada, yukarıda birileri werkkzeug3 download linki yollamış bir diğeri de profesyonel kullanım için ücretli olduğunu söylemiş.

...

WTF
--- Alıntı sonu ---

hemen bilgilendiriyim,

Bir kere o werkkzeug3 degil, werkkzeug3 ' ün texture generator' ü. Download ve daha detayli bilgi icin surayi ziyaret edebilirsin:

http://www.theprodukkt.com/werkkzeug_3_te

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git