the scene > buluşmalar
Wwm #1
Wisdom:
Selamlar,
Vigo'nun Bostanci merkezli UUBB'sinden sonra bir de Moda merkezli meeting yapalim dedik, kalbinizi yeni meeting'imize acin:
Wisdom's Waffle Meeting :-)
Bu Cumartesi'nden itibaren her iki haftada bir 12:00-14:00 arasi Moda Kup - Kemal Usta'nin onunde baslayacak meeting (Meshur Ali Usta'nin hemen yani). Waffle'larimizi aldiktan sonra Moda'daki cay bahcelerinden birine gececegiz, C64/Amiga mi dover, PC mi dover turunden tartismalari ve daha bircok baskalarini en gereksiz boyutlarda surdurecegiz. :-)
Gelmeyen pisman olacak. :-)
vigo:
yeah... WWM#1 roxxx...
gelmeyen youtube olsun
nightlord:
ya kardesim hayatimizin bir yilini geldik istanbulda gecirdik, topu topu 3-4 meeting oldu. onlara da kosa kosa gittik. Simdi her iki haftada bir falan noluyo abicim ya. gecen sene nerdeydiniz yaw.
Neyse tabi bakmayin siz bana bol bol eglenin. o wafflelar, tiny-belly tea'ler yarasin lop lop et olsun byte byte prod olsun :)
Wisdom:
Nightlord, bunu yazacagini adim gibi biliyordum. :-) Keske diger arkadaslar ve sen de katilabilseydiniz.
jimqode:
yaw biri de su toplantilari pazar gunu yapsa. (yoksa ben de bi pazar toplantisi mi uydursam). Ben cumartesi yarim gun calisiyorum. Benim sucum ne idi, sorarim size ne idi?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git