eheh, bayağıdır demoscene forumlarına giremiyordum, oyunun buraya ulaşmış olması güzel.
spaztica yanlış mı anladı acaba, bu oyun bir zx spectrum oyunu. Forum scripti falan değil.
Yani 30kb'lık bir z80 dosyası, emülatöre koyup ya da bildiğin 48k bir zx spectruma yükleyip oynayabilirsin.
Herşeyden önce bu bir oyun, fakat forum dediğin zaman anında birbirine sataşan 100 çeşit insan geliyor artık akla. Ayrıca forumlarda oluşan gruplaşmalar bence karma sisteminden daha etkili bir "kalifikasyon" oluşturuyor.
Oyunda commodore.gen.tr geçmesinin sebebi şudur: sadece retro konuşulan ve retrocuların toplandığı bir forum olması. zx spectrum'un 25.yılını ancak oradaki insanlarla kutlayabilirsiniz. Kesinlikle bir reklam falan aklımın ucundan geçmedi, kaldı ki o forumla ziyaretçi olmam dışında bir bağım da yoktur.
Tekrarlıyorum, bu bir ZX spectrum 48K oyunudur. Komodor forumlarıyla yönetimsel bir ilişiğim yoktur.
@skate:
Evet oyunda bir takılma problemi mevcut, nerden geldi pek çözemedim, düzelticem bu akşam. Sanırım stack hızla şişiyor, dataların üzerine taşıyor.
Break, go to 500 ile devam edebilirsiniz