the scene > buluşmalar
izmirli-egeli scenerlar için meeting
puNky:
meeting yapılabilecek en güzel mekan.. izmir. madem herkes meeting yapıyor, izmir'in de neden bir meeting'i olmasın? 3-4 kişi olsun 6-7 kişi olsun gelebilecek kaç kişi varsa gelsin izmir'de bir meeting gerçekleştirelim.
izmir'de yaşadığını bildiklerim gnostic, mgzzy, stranger ve ben varım. çevre illerde yaşayan veya kesin gelirim diyen kaç kişi var? istiyorsanız izmir dışında da olur problem değil.
skate:
izmir meeting çok mantıklı. ancak peş peşe çok fazla meetingin duyurusu yapıldı. insan hangisine gideceğini şaşırmaya başlıyor. nightlord da her defasında ağlıyor :)
izmir'i çok severim. müsait olursam gelmeye çalışırım.
Bakkada:
Hayatimda izmire gitmedim ama hep arzu etmisimdir , ama sole 2gunnuk bi meeting olsa hafif parti tadinda geldigimize de deysin...
vigo:
geliyorum... türkiyenin her yerindeki party ve meetinglere katılmayan debris olsun. :)
meeting orgalarına : lütfen koordineli tarih verin... meetingler arası (en azından istanbul dışı) en az 2 hafta olsun....
haydi tr-scene ileriiiiiiiiiiiiiii !
puNky:
acelesi yok tabi, ileri tarihlerde olabilir. yeter ki gelen kişiler olsun, hazır ardarda düzenlenen meetingler varken ortamın gazından yararlanıp parti gibi birşey de yapabiliriz. herkes buna o.k. derse mekan için şimdiden araştırmaya başlarım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git