ilginize tesekkurler ustalar
dosyayi (d64) ekledim icerdigi programlari kisaca aciklayim :
PONG-SON,
eskiden ugrastigim bir makine dili projesiydi,
tamamlayamadan o zamanki 1541'im bozuldugu icin proje SON noktada oldugu gibi kalmis,
calisir vaziyette, ustalarin yorumlarini bekliyor, birde sys 16384 ile atesliyoruz, (basicten direk RUN etmek icin) sys satirini en son ekleyecektim, onu hatirliyorum, olmadi(mis).
WIZARD OF WOR+,
bahsettigim "kolaylastirilmis" ve patchli olan, bu da ayni sekilde siz ustalarin yorumlarini bekler.
TOTO programi cok sacma tabi, bunu koydum cunki, benim gibi futbolla ilgilenen arkadaslar oturup C64 un nasil mac sonuclarini tahmin edebildigini gorunce sasirabilirsiniz (en azindan benim icin oyleydi)
tabi birazda komik bi durum..
ASSEMBLER 2.0,
benim yazdigim bir assembler programi
) benim yazdigim dedigim, programin programmeri ben degilim tabi, zamanin "elo elektronik" dergisinden (1984 tarihliydi) dokumunu bulmustum, oturup teker teker elle yazdim, tabi o zaman internet ne gezer (benim bahsettigim 90 li yillarin baslari ), bilgisayarci diye tabir ettigimiz zamanin "korsan cd"cilerinde boyle seyler bulunmazdi maalesef.
Bu da sys 40855 ile atesleniyor, basicden ".A" komutu ile de compile basliyordu
basicden satir no'su vererek kodlama yaptigimi hatirliyorum, cok isimi gormustu, bence harika bir assemblerdi.