the scene > buluşmalar
uubb #2
Decipher:
@nightlord : Valla abi o kelimenin yaratıcısı drey ama sanırsam uzun okunuyor ki divan edebiyatındaki o eblekliği yaratabilelim. Bununla bütünleşik olaraktan kemal usta waffle'ı 1870'lerde osmanlı'da çıkarmış mı çıkarmamış mı o ara adı kemal usta mıymış tartışılır. Dahası niye < 'den beri > değil de since yazar o kutularda hiç anlamam, tuzak-ul şerr-ü ecneb-i bunlar kanmamak lazım. ayrıca katılıyorum failatun güzel nick olabilir de failün, failatün, fünun kadar fuzuli başka sözcük grubu duymadım hayatımda. O değil de Fuzuli sağlam yazmış zamanında, Su kasidesi falan tutturmuş her mısranın sonunda su diye. Sınavda psikoloji bozmak için yapmamışsa zamanında neyim... (230 beyit, tek soru evet sınav buydu! ~3000 beyitlik su kasidesinin 230 beyitini 45 dakikada okuyup götünden sallayarak çözüyorsun geri kalan 45 dakikada da sınav kağıdı ve hocayla tek kale maç yapıyorsun kopya için)
tesla:
Ohoo ne güzel bir buluşma olmuş. Site de çok güzel olmuş.
"natilius/bronx arrives" abi bir gelmişsin, pir gelmişsin... o nasıl bakış.
Bir de o t-shirt'leri filan nerden buluyorsunuz. RUN-DMC .. Scene.org falan. Olmadı ben artık burda ütü baskı ile kendim yapıcam.
Not:
Spritus oku burayı... meetro falan ne kastırıyoruz abi ya. Bak herkes mis gibi oturmuş, stres yok, hava güzel, menemen. Biz de bir daha ki sefere Atakule'nin teras katından başlayarak Anıtkabir'e uzanan bir Ankara turu yapalım. Yada Örümcek 3 geliyor ona da gidebiliriz istersen.
jimqode:
@dec1pher: Kemal ustayi kernal usta okudum beyaw. :)
tURbO:
--- Alıntı yapılan: tesla;14550 ---Ohoo ne güzel bir buluşma olmuş. Site de çok güzel olmuş.
Bir de o t-shirt'leri filan nerden buluyorsunuz. RUN-DMC .. Scene.org falan. Olmadı ben artık burda ütü baskı ile kendim yapıcam.
Not:
Spritus oku burayı... meetro falan ne kastırıyoruz abi ya. Bak herkes mis gibi oturmuş, stres yok, hava güzel, menemen. Biz de bir daha ki sefere Atakule'nin teras katından başlayarak Anıtkabir'e uzanan bir Ankara turu yapalım. Yada Örümcek 3 geliyor ona da gidebiliriz istersen.
--- Alıntı sonu ---
Run DMC, ATARI, COMMODORE filan tshirtlarini CRAZY TSHIRTS uretiyor.
istanbul beyoglu pasajinda ve cevahir alis veris merkezinde var magazasi..
natilius:
Hahahha sorma yaw deliyürek gibi çıkmışım. Vigo nun azizliği işte dur bi oturalım insan gibi ....
--- Alıntı yapılan: tesla;14550 ---Ohoo ne güzel bir buluşma olmuş. Site de çok güzel olmuş.
Not:
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git