the scene > buluşmalar

Wwm #3

(1/2) > >>

Wisdom:
Selamlar,

WWM #3 yarin yine ayni saatte ayni yerde baslayacak.

Detaylari tekrar vereyim:

Nerede?
Moda Kup - Kemal Usta Waffles onunde.

Ne zaman?
05.05.2007 Cumartesi gunu, saat 12:00'da.

Ne kadar surer?
Katilimcilarin keyfiyetine gore. :-)

Ne yapacagiz?
Waffle ve saglik acisindan zararli olup olmadigi tartisilir diger muhtelif  nesneleri tuketip scene hakkinda konusacagiz. Coding'ten composing'e, painting'ten diskmag editing'e kadar her turlu konu kabulumuzdur. Spontan etkinliklerimiz mevcuttur. :-)

Kimler katilabilir?
Scene'in parcasi olan ya da olmak isteyen, birseyler ureten ya da uretime saygisi olan herkes katilabilir.

Gorusmek uzere.

vigo:
abi saat 14:00 gibi join olucam meeting'e... sorun yok dimi?
zaten kadıköye varınca alo der "exac-location-request" yaparım :)

Arcane:
Beyler ben kaçırmıycam bu sefer ki meeting'i umarım. Ama mekan nerde bilmiyorum. Yarın Kadıköy'e iner ararım. Bulamama durumu olursa Wisdom'u falan ararım. Görüşmek üzere.

Wisdom:
Vigo, tabii ki bir sorun yok abi, gel ne zaman istersen. Zaten muhtemelen yine saat 2'den oteye surer bulusma. :-)

Arcane, abi sabah beni bir ara Kadikoy'e vardiginda, tarif edeyim sana. Gelecek olduguna sevindim. :-)

Decipher:
Wisdom çok özür dilerim abi geçen hafta geleceğim diyip gelemedim valla, ama cumartesileri insan okulda 1 grup dünya embesillik yarışması adayı ile zorunlu-gönüllü işler yaparsa ne yazık ki böyle oluyor. Pff... Hafta sonunu maaf etmenin yolları üstüne kitap yazacağım yakında...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git