the scene > demoscene

suicide barbie/tbl

<< < (4/11) > >>

spaztica:
hasta olunmayacak klip değil ki spike jonze imzalı o klip de, jonze'un diğer klipleri ve hatta bazı filmleri de... directors reel şeklinde dvd'leri var bende böyle bikaç yönetmenin; hepsi birbirinden leziz....

skate:
"Clash'in bi sonraki demosunda..."

bir sonraki? :eek: benden habersiz demo mu çıkardınız? :rolleyes:

Tr'de TBL ile aşık atacak grup henüz yok. Bunun sebebi ise büyük ölçüde işin "art" kısmını o kadar kaliteli yapamamamız. Yani eminim Anesthetic TBL'in coderı olsa aynı demoyu kodlardı, öyle değil mi Anes? Daha doğrusu "iyi bir coder" olan birçok kişi o demoyu kodlamayı becerebilirdi, platform PSP bile olsa. Zaten demoda "demo efekti" anlamında çok büyük göze çarpan birşey de yok, siz de biliyorsunuz. Bu durumda bu demoya saygı duymamızı gerektirecek en büyük husus işin "art" tarafı. Onun da tamamına yakını arak oldumu bu demoya ilişkin TBL'i eleştirebilecek duruma geliyoruz. Bir grubun geçmişi ne olursa olsun her demosu kendi bacağından asılır. Zaten burada tartışılan da grubun geçmişi yüzünden bu son demosunun hak etmeyeceği bir derece alması olayı. Bunun için "TBL büyük gruptur, Amiga'nın gururudur, eleştirilemez" olayını ben de kabul etmiyorum.

Bu arada son demolarının WinUAE harici çalışmaması da TBL'in Amiga ruhundan yavaş yavaş koptuğunu gösteriyor ne yazık ki.

coze:

--- Alıntı yapılan: skate;14723 ---
Bu arada son demolarının WinUAE harici çalışmaması da TBL'in Amiga ruhundan yavaş yavaş koptuğunu gösteriyor ne yazık ki.
--- Alıntı sonu ---

Starstruck partide gercek amiga'da calismadi, ama parti sonrasi debug ettiler ve su anda gercek hardware uzerinde calisiyor (060 islemci/AGA chipset gerekiyor)

skate:
benim kastettiğim şey zaten demo compoya soktukları Amiga demosunu gerçek hardwarela test etmeye bile tenezzül etmemeleri. biz de Living demosunu tamamen PC üzerinde geliştirdik ancak her safhada c64'e transfer edip test ettik elbette ki. Hatta hatta 1541 ve 1571 driveları arasındaki yükleme süre farklarına kadar herşeyi biliyorduk yayınlamadan önce. NS 2007 invitation'ı ben hem vice hem de ccs64'de test ettiğim halde ilginç bir şekilde gerçek c64'de bir cyclelık bir raster titremesi olduğunu gördüm ve fixledim yayınlamadan önce. Cross development'ın her zaman destekçisiyim ama bu kadar da değil yani...

kris:
demonun coder'larından erique ile grafikerlerinden eracore 4-5 sene önce bende kalmıştı. renault 12 sw parçalamıştık, yanlarına pasaport almamışlar; yol çevirmesinde polizei benden "çorba parası" istemişti... yoksa cocukları merkeze götürürüz diye tehdit etmişti... ne günlerdi be...

"did you bribe really?"

"oh man there's no safetybelt in the rear seat!!!!"

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git