the scene > demoscene

suicide barbie/tbl

<< < (5/11) > >>

skate:
@kris: Waay, TBL elemanlarıyla takıldın ha. Biraz daha detay alsak? Hiç bilgisayar başına oturdunuz mu birlikte? Zaman zaman alakasız takılmalardan abudik gubidik ilginç productlar ya da anılar çıkabilir. Oldu mu öyle birşeyler? Yoksa yalnızca araba mı parçaladınız? :)

kris:

--- Alıntı yapılan: skate;15102 ---@kris: Waay, TBL elemanlarıyla takıldın ha. Biraz daha detay alsak? Hiç bilgisayar başına oturdunuz mu birlikte? Zaman zaman alakasız takılmalardan abudik gubidik ilginç productlar ya da anılar çıkabilir. Oldu mu öyle birşeyler? Yoksa yalnızca araba mı parçaladınız? :)
--- Alıntı sonu ---

valla demo muhabbeti olmadı hiç. barlara falan götürüyordum. eracore amiga rebels'ten arkadaşımdı. eracore'un ankara'dan bir türk yavuklusu vardı , arada  istanbul'a geliyordu, erik'le de geldi. 1 sene sonra falan da evlendi o kızla . ankara'da nikaha gitmiştim, bir yığın isveçli güzel kız :) erik de isveç'te bir firmada (uds sanirim) playstation oyunu kodluyordu. eracore battlefield 1942'yi yapan dice'taydi. sanirim şu an erik de dice'da. çoğu tbl tayfası da orda zaten.  2-3 sene önce louie'ye  amiga demosunda kullanilacak arkaik bir 3d formatini lightwave'e cevirmesi icin  abimin kullandigi  bir tool'u yollamistim tbl ve demo olayiyla tek alakam budur.

kasa-demo:
referans yeterince verilmiş illa isim isim vermek gerekmiyor
ancak 3d modelleme olarak animasyon olarak rigging olarak pek de iyi bir kalitede değil

vigo:
kasa-demo nerelerdeydin ya? özlettin kendini?

kris:

--- Alıntı yapılan: kasa-demo;15222 ---referans yeterince verilmiş illa isim isim vermek gerekmiyor
ancak 3d modelleme olarak animasyon olarak rigging olarak pek de iyi bir kalitede değil
--- Alıntı sonu ---

ne demek istediğini anlamadım ama bu müşkülpesentlik bana acaip geldi. görüşüne saygı duyarım. pek takip etmiyorum psp demolarını ama bununla karşılaştırılacak psp demosu var mı? yani bu bir oyun değil, vaadaalı ykb reklamı değil ne bekliyorsun ki rigging olarak? garip yani.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git