the scene > demoscene
Turkiye Ve Demoscene
skate:
Örneğe line fonksiyonu da ekledim. Bundan sonraki gelişmeleri;
tr demoscene > pc > coding > Örnek 13h Grafik Kütüphanesi
Bölümünden takip edebilirsiniz.
eirik:
usta iki $ey soyleyecem sana. birincisi, eger assembly ogrenmek istiyorsan bu soguk kI$ gunlerinde o kitabI yakIp ate$inde IsInIrken bir yandan da ba$ka bir kitaptan okuyarak ogren, inan ki cok i$ine yarayacaktir. [ http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=galip+ozel ]
ikinci olarak, okulun ne senin ?
bzdgn:
Merhabalar ,
uzun bir süre cevap veremedim , bu kadar yardıma nankörlük etmiş gibi hissettim , sonucta kim ugrasır karsılıksız , ama su finaller bir bitsin o zaman hem pc hem de commodore 64 ve amiga ile sabah aksam ugrasacagım yardımlarınızın karsılıgını verecegim (cok duygulandım :P ) , belirtmek istedim.
Saygılarımla
ulgen717
eirik kardeş ; okul itü , finallerden anladın herhalde(allah final haftası koymayan itunun ...).galip ozelin kitabından baska kaynak olmayınca onunla ugrastım gerci her ne kadar boktan da olsa en azından debug da bir iki programcık yazmayı ogretiyor , temel kavramlar falan ogrenilmis oluyor.
eirik:
hmm itu ile bizimkinin (ytu) finalleri aynI zamana rastladIgIndan, acaba dedim bi kendi kendime ama :)
neyse galip ozelden ba$ka asLInda uzunca ararsan buyuk kaynaklara ula$abiliyorsun, $imdi yorgunum cok u$endim ama bi ara mesajla durtersen elimdeki kaynaklarI yazabilirim sana yada istanbuldaysan fotokopi icin verebilirim de.
bir de tabi internetten arattigin zaman cok basit dille hazirlanmi$ siteler de var, cok fazla ingilizce bilmeden orneklere bakarak bile anlayabilitorsun
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git