the scene > buluşmalar
Wwm #4
Wisdom:
Selamlar,
Vigo ile yaptigimiz gorusme sonucu UUBB ve WWM bulusmalarini her hafta donusumlu yapmak yerine her iki haftada bir donusumlu yapmak uzere bir karar aldik. (Boyle birsey icin daha once katilimcilardan da lehte yorumlar geldigi icin uzun uzadiya herkesin gorusunu almak gibi bir olaya girmeye gerek gormedim.)
Bu durumda, yaklasan bulusmalarin takvimi su sekilde:
19 Mayis - UUBB #3
2 Haziran - WWM #4
Bu arada, WWM #3'un fotograflari henuz elime gecmediginden galeriyi guncelleyemedim. WWM #2 ile beraber atarim hepsini. Evet, bu tip konularda pek bir tembelim, kabul ediyorum. :-)
puNky:
ayrıca forumdaki 2000. başlık oluyor sanırım bu :)
Bakkada:
--- Alıntı yapılan: Wisdom;14830 ---Selamlar,
Vigo ile yaptigimiz gorusme sonucu UUBB ve WWM bulusmalarini her hafta donusumlu yapmak yerine her iki haftada bir donusumlu yapmak uzere bir karar aldik. (Boyle birsey icin daha once katilimcilardan da lehte yorumlar geldigi icin uzun uzadiya herkesin gorusunu almak gibi bir olaya girmeye gerek gormedim.)
Bu durumda, yaklasan bulusmalarin takvimi su sekilde:
19 Mayis - UUBB #3
2 Haziran - WWM #4
Bu arada, WWM #3'un fotograflari henuz elime gecmediginden galeriyi guncelleyemedim. WWM #2 ile beraber atarim hepsini. Evet, bu tip konularda pek bir tembelim, kabul ediyorum. :-)
--- Alıntı sonu ---
Bence yerinde bir karar olmus zira obur turlu her hafta etkinlik oluyordu :)
kris:
Küçük bir detay, bir aksilik olmaz gelirsem 102 parçadan oluşan çatal bıçak pardon 15 senelik bir koleksiyon; scene gruplarının stickerlarından oluşan koleksiyonumu meraklılarına dağıtacağım buluşma olacaktır. Nadide parçalar arasında Spreadpoint, Hotline, Adept, TRSI, World Of Commodore 1992 (Cologne sanırım), TEC vs hatırladıklarım...
vigo:
hayırdır kris? neden böyle bişi yapıyorsun?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git