the scene > music
Amigada ProTracker için sample library disketleri
Lord Henry Wotton II:
Ni nereden bulabilirim argadaşlar. Google' a baktım pek bir şey göremedim.
vigo:
sample library diye bi kavram yoktur.
zamanında SOUND TRACKER'ın ilk günlerinde, ST-00 , ST-01 gibi "sample" ların olduu SONG/SAMPLE disketleri vardı ama aslen bunlarda o devirde aynı sample lar ile yapılmış modüllerin kullandığı sample diskleriydiki tahminimce yapan kişide aynı :)
eğer modül yazmak için sample a ihtiyacın var ise, tavsiyem, bulduğun modülleri yükle, beğendiğin sample'ları save et sample olarak ve unutma hangi sample'ı kimden aldığını... song-info'ya yazarsın, Sample 01 by .... Sample 02 by ..... gibisinden.
Lord Henry Wotton II:
Tevekkeli o yüzden bi bok bulamadım koca internette. :)
Amigada tracker kullanırken yanında ayrıca sample disketlerimde vardı diye hatırlıyorum, demek ki onlarda yan sanayii bi işmiş.
Sağol Vigo, şimdi beğendiğim mod' lara bi bakayım.
Lord Henry Wotton II:
Bir de amigada sound sampler mıydı ne idi, bi kartuşum vardı, sampling için, birde adını şu an hatırlamadığım ama baya baya bugünkü audio editor software' lerine benzeyen bi program vardı yanında. Bugün amiga için bulabilir miyiz böyle şeyler?
PE&OAS:
ProSound diye bir program var audio editor olarak, hem mono hem stereo sampler ile calismisti bende... Ancak ben yalnizca Amiga 500 1.3 kickstart ile kullanmistim, 1200'de falan calismayabilir. Birde Octamed var hepsini bunyesinde barindiran, tracker - editor icinde, onun sanirim 1200'de calisan versiyonuda var.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git