the scene > music

Amigada ProTracker için sample library disketleri

<< < (2/5) > >>

skate:
@lord: her ne kadar Amiga'dan çok anlamasam da c64'den bildiğim kadarıyla artık sample türü şeyler PC'den convert ediliyor Amiga formatına. Zaten hiç Amiga kullanmadan yapılan demolardan bunu anlamak mümkün :) amiga'da mod, xm falan çalınabildiğine göre zaten çok da bir convertion gerekmeyebilir düşüncesindeyim. Ama yine emin olmadan tahmini olarak konuşuyorum. Lütfen bir amigacı arkadaş beni desteklesin ya da bozsun ;)

Lord Henry Wotton II:
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar,

PE&OAS, bahsettiğin ProSound' u hemen inceleyeceğim. Octamed' de dediğin gibi hem tracker hemde editor' dü onu da inceleyeceğim.

Skate, derdim 15 sene önceki ekipmanlarıma geri dönmek, :D  Merak ettim bugün olsa neler yaparım acaba... :rolleyes:

Riontron:
Bende var, hepsi st-00 dan baya 70 mi 150 mi, nerden buldugumu hatirlamiyorum. Bi iki gune kadar rapide atarim.

Lord Henry Wotton II:
Rapid linkini bekliyor olacam, Riontron, sağolasın. Gerçekten arşivlemekte yarar var bu tarz şeyleri.

Wisdom:
Asil sorun su ki ST disketlerindeki o eski sample'lar bugunku sample'larla karsilastirilamayacak kadar kotudur genelde; hem o zamanki sampling teknikleri ve kalitesi yuzunden, hem de multi-sampled olmadiklarindan. O yuzden ne yap et, ST disketlerindeki sample'lari kullanmamaya bak bence.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git