the scene > buluşmalar

uubb # 3 - 19 mayıs 2007, cumartesi saat : 10:00+

<< < (4/6) > >>

vigo:
kanka biliyorum kolay diil, ama en azından hani hayali bile olsa, cuma gece atlasan otobüse, cumartesi insen anadolu yakasında, alsam seni geldiin yerden... ister gece kal, ister aynen dön... süper zor dimi ya... :(

skate:
9+9=18 saat otobüs yolculuğu biraz yorucu olabiliyor günü birlik için. ızmirli sevgilisi olmuş biri olarak defalarca yaşadım :D Uçak tek ve ne yazık ki pahalı olan çözüm.

GnoStiC:
burnuma uflesen.. :rolleyes:

valla abi, yapacaz bir ara bir sekil, katilcam bu uubb'lerden birine.. :}

--- Alıntı yapılan: vigo;14984 ---kanka biliyorum kolay diil, ama en azından hani hayali bile olsa, cuma gece atlasan otobüse, cumartesi insen anadolu yakasında, alsam seni geldiin yerden... ister gece kal, ister aynen dön... süper zor dimi ya... :(
--- Alıntı sonu ---

skate:
Öncekilere katılmamıştım ancak bu seferkine katıldım. şansıma da en kalabalık meeting oldu (ben 12 saydım ben ayrılana kadar toplam gelen kişi sayısını). Eğlenceli bir sohbet oldu. Scener kardeşlerimi çok özlemişim, hasret giderdim. Gelecek UUBB'de görüşmek üzere. Bir aksilik olmadığı sürece gelecek aykine de geleceğim.

Bence en komik olay oxyz'nin hamburger'den arta kalan cıvık sosu ve hamburgerin kağıdını kullanarak profesyonel bir pastacı edasıyla tabağa "demodo.." yazmasıydı. Acayip kopardı beni bu olay. Resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla. :)

spaztica:
benim resimleri 1024x768 ölçülere küçülttüm ve şuraya attım; linke hover ederek detaylarını görebilirsiniz.

özellikle print etmek için büyük boyu istenilirse, istediğiniz fotoları bana bildirirseniz, onların 5 mpixel'lik hallerini de koyarım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git