Valla haftasonunu kapmışlar, o yüzden bana perşembe cuma kaldı. Ne yazık ki benim konuşmaların tarihleri hala belirlenmedi
. BU biraz benim hıyarlığım. Çünkü geçen cumartesi mail attım şöyle şöyle konuşmalar yapabilirim diye. Birazda onların. Çünkü ancak 4 gün sonra oda ikinci mailim üzerine bana dönebildiler
. Ben uygun olduğum zamanları söylüyorum ki neredeyse her gün ve her saat
ama onlar kesin cevap istediler. Yolladım mail'i az önce ama kahretsin kararsız bi adamım
. O yüzden Emirhan Bayyurt diye programda belirene kadar emin olamayacağım
.
Ama ben 4 günde oradayım siz aranızda kararlaştırın bi gün gelin hepiniz.
Demo gösterme konusunda sadece sunum sonunda debris'i izletebilirim sanırım. Son dönemin hem teknik hem de görsellik olarak en ileri demolarından biri. Eh oradaki kitlede newskool olacağına göre biraz nabza göre şerbet vereceğiz
.
@oxzy: Abi merak etme sceners in game industry kısmının sonunda siz varsınız, gerçi teker teker scener'ları saymadım slayt'ta yerim az olduğu için
ama demoları saydım, şansa ne demodojo, ne glance fazla demo üretmiş değil, bende biraz nightlord'tan koydum (eh oda eski eleman değil mi sonuçta
bide pointout'tan bahsettim ama zaten anlatım sırasında işin detayına inerim. Yine de keşke şu demodojo begins'i patlatsaydınız bitirip. Bu arada sensei'nin sizde olduğunu bilmiyodum. Onu söylediğinde iyi oldu.
Pazar görüşürüz artık
.