skate: bu tür şeyler güvene dayalıdır ve bunları değiştirmek gibi tuzak-talebini kaale almayacağım. ben sana güveniyorum, seni tanıyorum. aynı şekilde vigo'nun verdiği kararı da destekliyorum, yaklaşımına katılmasam da. ama bazı arkadaşların rahatsızlığını azaltmak ve kişisel bir tavır olarak algılanmaması adına bu fikirleri ortaya koyuyorum. zamanında ben de yapmıştım, haksız olduğumu düşünmesem de admin rolümü arkaya itmiştim.
uygulamalarım ve kararlarım sert mi geldi? sadece bazı kuralları belirginleştirme gereğini duydum. daha önce yasal sorumluluklar ve telif hakları, netiket gibi konuları forumda yazılı sunmamıştım, sunmak artık gerekiyor. ayrıca son kanunlardan haberiniz var mı bilmiyorum, ama onları da gözden geçirmekte fayda var. sonuçta burası bir forumdan önce kanunların işleyebileceği, yöneticisi ben gözüken bir yayın aracı. x kullanıcı T.C.'ye küfretse ve o an bir savcı falan görse bunu, ben göte geliyorum. Bunların net belirlenmesi, sorumsuz, fevri, keyfi ya da agresif davranan üyelerin nelerle karşılaşabileceğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum.