sabah canım sıkkındı biraz, sert yazmışım mesajı kusura bakma Vigo. ama olay şu ki ben bundan sonraki scene kariyerime 256- byte productlarla da devam ederim istesem, bunda bir gariplik yok. kaldı ki şu anda üzerinde çalıştığım 1 PC + 2 C64 demosu var ve bunu senin de biliyor olduğundan eminim, en son birkaç gün önce UUBB'de hatırlatmıştım hatırlarsın.
benim asıl kızdığım nokta yayınladığım productlara product harici yorum/eleştiri gelmesidir. bunlara en bariz örneklerden biri senin yukarıda yapmış olduğun yorum. o yorumda productla ilgili geçen tek şey "böyle küçük küçük şeyler" lafı ki bu anca scenele alakası olmayan, özellikle de koddan hiç anlamayan birinden bekleyeceğim bir yorumdur benim. dikkatini çekerim bu topic "Horny - 31b..." için açılmış bir topic. bundan önce yayınladıklarım ya da bundan sonra yayınlayacaklarımla bir ilgisi yok bu topicin. son bir hatırlatma ise "horny"nin espirili, insanları güldürmek için yayınlanmış "pozitif enerjili" bir product oluşu ki, benim beklediğim yorum productın kendisinden çok source code'un içeriği hakkındaydı. Bu forumda değil ama BitFellas'da böyle bir yorum aldım, o da bana yetti. Productın 32b değil de 31b oluşu ve ismi de zaten tamamen espiri içindi. Yoksa ben o kalan 1 byte'ı da iyi kullanmayı bilirdim. 2 sene önce yaptığım hali 33 byte idi. 32'ye değil 31'e düşürmek için kastım.
Hadi ben de bu topicin altında topic harici birşeyler yaziim öyleyse.
Skate'in kızdığı yorum/eleştiri tipleri:
- cool! (kewl, kool etc.)
- sux!
- boring (en uyuz olduklarımdan biri)
- JavaScript sux! (kusura bakma kardeş, bir hata ettim bu dili seçtim, özür dilerim... peki ya product hakkındaki görüşün?)
- baah, check this one -link- <- this one is better!
- merakım şudur, neden hep enerji 1k, 128byte, hede byte a filan harcanıyor? böyle küçük küçük şeylerin yerine daha hayvanlama bişi çıksa? yada amaç o hayvanlama prod için optimize kod yazma antramenlarımı yoksa?
Bilmem anlatabildim mi