the scene > 7dx

7D7 - Geri sayım başladı

(1/9) > >>

Hydrogen:
Çok kalmadı 7D7'ye. Ürünlerinizi hazırlamaya başlayın. Çok yakında gelişmelerden haberdar edeceğiz. Siz şimdiden başlayın. Sakın geç kalmayın.

Bu sene bol stuff istiyorum artık. Bol ve kaliteli stuff. Parti bittikten sonra 1 hafta boyunca 7d7 stufflarını izlemeyi, tartışmayı istiyorum. Ardından da yabancı forumlarda bu stuffların tartışılmasını. Büyük ve çekişmeli compolar istiyorum. Herkesin iddialı bir şeyler hazırlamasını. Haydi bakalım. Başlayalım artık.

Yapalım ki yorgunluğumuza değsin. 2002'den beri bazı şeyler Türkiye'de yeniden yazıldı. 7dx'ler, Nightshift'ler, yeni gruplar, programlar, dergi yazıları. Artık vitesi ileri atmanın zamanı. Etkileyici, ilham verici bir şeyler izlemek istiyorum.

Hydrogen:
Acikcasi bu kadar cok heyecani ben bile tahmin etmiyordum!

E haydi ama baylar bayanlar. Scene bu kadar mi? Ses verin seeees !

drey:
Oleyy! Yuppiii! Yiiihaaaa!! Riva riva riva! :)

Tam tarih verirseniz demoscene'in diğer yüce müzisyenleri ile ne zaman kapışacağımı bilmek isterim :D

Ragnor:
Eh işte herkes çalışmaya başladı, buraya yazacak vakitleri kalmadı :).

Neyse yavaştan bende başlayayım çalışmaya...

Edit: Bu arada bende bol product bekliyorum bu partiye. Son iki partideki product azlığı artık devam etmemeli...

skate:
Ben bu partiye productlarla doğru orantılı olarak yüksek katılım da bekliyorum. Artık 50-60 kişilik katılımları geride bırakmalıyız. Bu sene yine 100+ kişiye göre hazırlık yapıyoruz. Lütfen herkes partinin reklamını yapsın kendi çevresinde.

Merak edenler için şimdilik iki tarih söz konusu. 8-9 Eylül ve 15-16 Eylül. Bu tarihler unofficial tarihlerdir ancak şimdilik kendinizi bunlara göre programlayabilirsiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git