the scene > 7dx

7D7 - Geri sayım başladı

<< < (4/9) > >>

wolf:

--- Alıntı yapılan: Bakkada;15821 ---Hirsli coder yoktur tembel coder vardir :p
7D7'de coderlar tarafindan linc edilen Bakkada hastanede yaptigi aciklamada .....
--- Alıntı sonu ---

bundan sonra burda edicegim laflarin bel alti espiri olurmu olmazmi diye dusunmekmi zorundamiyim. bi semsiye dedim nereye getirdiniz lafi ben vahset sonucu duvarlara fiskiran kandan korunmak icin demistim..vs scenerlarin arasindaki samimiyete birakiyorum cekiliyorum. :D

----
simdi dinliyordum ek..
"http://www.youtube.com/watch?v=O4okEPd-FZ4"

BuroX:
Selam,

Epeydir siteyi geziyorum ama bu scene işine nasıl gireceğimi bilmiyordum. 7D7 partisi imdadıma yetişti diyebilirim. Kafamda bir pc oyunu projesi var. Partiye katılamayacağımdan e-maille katılmak istiyorum. Bu mümkün mü? Bir de geçen sene sadece 1 katılım olmuş galiba. Bu sene güzel rekabetli bir game compo görebilecek miyiz? Teşekkürler..

skate:
Merhaba BuroX. Elbette ki e-mail ile katılabilirsin. Scene daha çok demolarla özdeşleşen bir oluşum olduğu için oyun yarışması biraz daha arkaplanda kalabiliyor. En azından katılım olarak. Bu sene oyun yarışmasına ne derece katılım olacak önceden birşey söylememiz mümkün değil. Katılımların hepsi bize sürpriz oluyor ki olması gereken de bu zaten. Yalnızca senin gibi önceden katılacağını bildiren olursa haberdar oluyoruz. Sen her halikarda yarışmaya katıl. Tek katılım olacağını sanmıyorum ama böyle bile olsa senin ürünün partide bir "release" olarak değerlendirilir ve yayınlanır. Asıl önemli olan oyununu partiye katılan insanlarla ilk kez dev ekrandan paylaşman. Bazı 7DX partilerinde oyun yarışmasında çok güzel rekabet yaşandığı da oldu. Bu sene de olmaması için hiçbir neden göremiyorum.

ssg:
7dx'in sitesinde 7d7 ile ilgili hicbir bilgi yok? (schedule etc)

bunlara ula$abilecegimiz bir yer var mi?

ssg

spritus:
tam izin alacağım tarihe denk geldi. orda olacağım ve eli boş olmayacağım. özledim lan sizleri :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git