the scene > 7dx
7D7 - Geri sayım başladı
skate:
finaller geçti mi bare yoksa şimdiden çakacağına emin misin? ;)
fredi:
Valla şöyle söyleyeyim, bu dört bütten en az ikisini veremezsem tez elden asker oluyorum ve tüm planlarım alt üst oluyor. :) Normalde olsa sallamaz partiye gelirdim, hatta git gel de yapardım fakat durum kritik.
skate:
Evet ya, sonunun Spritus gibi olmasını istemeyiz :p
spritus:
sevgili scener dostlarım, maalesef silahlı kuvvetlerimizin bana attığı bir son dakika golü ile partiye gelemiyorum. çünkü iznim iptal edildi. evet şaka değil ciddiyim. 1 ay öncesinden bir aksaklık olmaması için izni alıp onaylatmıştım. fakat daha önceden içime kurt düşüren bir durum vardı. ben şu anki birliğimden edirnedeki başka bir birliğe gönderilmek üzere seçilmiştim (benden başka 4 kişiyle beraber). yani bi nevi 2. dağıtım gibi birşey. dağıtım tarihi ise eylül sonu olarak görünüyordu. yani partiye gitmem mümkün olacaktı. fakat yerine atanacağım asker izin kullanmayıp erken terhis olunca vaktinden önce gitme durumum oluştu. böylece izin + partiye gitme işi + moral durumum darmadağın oldu. umarım askerlik başka bir partiye daha gitmeme engel olmaz. nighshift 2007 ile bu ikinci oluyor çünkü. size bol eğlence diliyorum. gönlüm sizinle olacak.
Ragnor:
Bir kötü haberde benden. Detayları daha sonraya saklamakla birlikte büyük ihtimalle bende bu partiye katılamayacağım :(.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git