the scene > 7dx
7D7 - Geri sayım başladı
tesla:
--- Alıntı yapılan: Ragnor;15903 ---Bir kötü haberde benden. Detayları daha sonraya saklamakla birlikte büyük ihtimalle bende bu partiye katılamayacağım :(.
--- Alıntı sonu ---
Ragnor naptın ya? ... Dünya hali tabi, yarın ne olacağı belli değil ama umarım gelebilirsin.
tipple:
Scene ortamina damdan dusen bir caylak olarak gelmeyi istiyorum. Umarim hayati boyunca en ufak stuff release edemeyen benim gibi tembel, ama istekli (ikisi bir arada nasil olacaksa...) kisilere de aciktir kapilar (:
fredi:
--- Alıntı yapılan: tipple;15905 ---Scene ortamina damdan dusen bir caylak olarak gelmeyi istiyorum. Umarim hayati boyunca en ufak stuff release edemeyen benim gibi tembel, ama istekli (ikisi bir arada nasil olacaksa...) kisilere de aciktir kapilar (:
--- Alıntı sonu ---
O kişilerden biri de benim ve son gördüğümde bana da kapılar açıktı. Fakat birşeyler öğrendiğimde ortaya birşeyler çıkarmak önşartıyla :P
tipple:
Zaten amac ogrenmek ve bir yerden baslamak... Umarim guzel bir baslangic olur ve ben de genc bir scener olma yolunda ilk adimimi atmis olurum (:
skate:
Kapılar herkese eşit derecede açık. Bunu partiye geldiğinde kendi gözlerinle de göreceksin Tipple.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git