the scene > 7dx

7d7 compo info

<< < (3/4) > >>

nightlord:
yok benim de amacim vista olsun veya olmasin demek degildi zaten. sadece olup olmadigini ogrenmekti. (Bu arada opengl ile shader model 4.0 kullanan scener sayisinin, vista + dx10 kullanan scener sayisindan da az olacagini tahmin ediyorum ayri konu ;) Tabii bu iki grup scener'in da xp + ogl/dx9 + shader 2.0/3.0 kullananlarin yaninda cook kucuk azinlik olacagini da tahmin ediyorum. Dolayisiyla demem odur ki shader 4.0 destegi olmasa da olurmus compo makinesinde, ama tabii 8500'un improved fill rate'ine kimse hayir demez herhalde :) ) Sonuc olarak organizatorlerin ellerindeki imkanlarla olabilecek en iyi compo makinesi ve kural setini ortaya koyacagina eminim.

PS: ATI ve NVidia'nin en son surum driverlarini kullanirsaniz cogu demo vista'da calismali. Ben henuz yeni driverlar ile calismayan demoya rastlamadim. Ama tabi her demonun calisacagini garanti etmek zor. Ozellikle opengl demolarinda uyumsuzluk olasiligi oluyor cunku, nvidia ve ati driverlarinda ogl destegi geriden gelisiyor.

vigo:
( alakasız yere atıyorum ama (; )
arkadaşlar, ns06 ve ns07 ye katılan arkadaşların email adreslerine 7d7'yi duyuran bir mail attım. 253 mail gitti olarak görünüyor.
alan varmı info mesajını?

drey:
Bana geldi email.

Bakkada:

--- Alıntı yapılan: drey;15947 ---Bana geldi email.
--- Alıntı sonu ---
Bana da geldi...

GnoStiC:
bana mail gelmedi..

ayrica bu parti mekanina yakin donutcu var mi? ( 7d7 sitesine bakindim ama bir bilgi goremedim :D )

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git